Home / Άλλα Σπόρ / Πέρασε από το Ανόβερο και πάει καρφί για f8 η Βουλιαγμένη

Πέρασε από το Ανόβερο και πάει καρφί για f8 η Βουλιαγμένη

Μια εντυπωσιακή Βουλιαγμένη νίκησε στο Ανόβερο την τοπική ομάδα 14-11 για την έβδομη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και με 10 βαθμούς και τρεις νίκες στο γκρουπ έκανε βήμα πρόκρισης στο f8, αφού πήρε προβάδισμα από Ραντνίσκι και Γιαντράν Σπλιτ Νόβι.

Οι Καπότσης και Τρούλος έκαναν το 1-2 για τους «μπέμπηδες», ενώ ο Τζωρζάτος απόκρουσε πέναλτι του Γκρόσε και ο Αλμύρας έκανε το 2-3. Εκεί, το Ανόβερο έκανε το 4-3 και το δοκάρι του Τρούλου στο πέναλτι που εκτέλεσε, ολοκλήρωσε το πρώτο οκτάλεπτο.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Καλογερόπουλος ισοφάρισε 4-4 στην αρχή της δεύτερης περιόδου. Ο Νικολαΐδης κέρδισε πέναλτι, ο Παπασηφάκης αστόχησε, όμως «ρέφαρε» με τα γκολ για το 4-5 και το 4-6. Στον παίκτη παραπάνω, ο Τρούλος έκανε το 5-7 και, στη συνέχεια, ο Καπότσης το 5-8. Ο Λόζινα μείωσε σε 6-8, όμως ο Καλογερόπουλος έκανε το 6-9 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, Τρούλος και Αλμύρας έκαναν το 8-11, ο Τρούλος το 8-12 και ο Νικολαΐδης το 8-13 στον παίκτη παραπάνω. Το Ανόβερο αντέδρασε και μείωσε σε 10-13, όμως στην εκπνοή ο Καλογερόπουλος με πέναλτι έκανε το 10-14.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, το Ανόβερο μείωσε αρχικά στον παίκτη παραπάνω σε 11-14 με τον Σέτσε. Μια μεγάλη απόκρουση του Τζωρτζάτου σε ανισορροπία της ελληνικής άμυνας κράτησε το +3 και οι παίκτες του Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς έκαναν συντήρηση δυνάμεων στα τελευταία λεπτά.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-6, 4-5, 1-0

ΑΝΟΒΕΡΟ (Κάρστεν Σιχάφερ): Γκετς, Κόρουσιτς, Σίπερ 1, Φρόρεϊχ, Σχέτζε 3, Ράντοβιτς, Λόζινα 1, Γκρόσε, Ρότερμπουντ 1, Γκάνσεν, Μπένιτς 3, Μπάσιτς 2, Μποκ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγατσίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας 2, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 4, Νικολαΐδης 1 , Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης 2, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*