Home / Ευρώπη / Πάει και για Βόιτμαν η Αρμάνι Μιλάνο

Πάει και για Βόιτμαν η Αρμάνι Μιλάνο

Η σεζόν στην Ευρωλίγκα ολοκληρώθηκε άδοξα για την Αρμάνι Μιλάνο μετά την ήττα από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη αλλά στην ιταλική ομάδα φαίνεται πως δεν το βάζουν κάτω. Έχει ήδη μπει σε εφαρμογή το σχέδιο για την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν και μετά τον Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει, κινούνται για έναν ακόμη παίκτη που αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ.

Ο λόγος για τον Γιοχάνες Βόιτμαν, ο οποίος δεν αναμένεται να συνεχίσει στην ομάδα της Μόσχας, αφού όπως φαίνεται οι ρωσικές ομάδες δεν θα λάβουν μέρος στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου. Ο Γερμανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ, που είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι την Αρμάνι, είχε φέτος 8,4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

Από την ομάδα του Μιλάνου αναμένεται να αποχωρήσει ο Κάλεμπ Ταρζούσκι, ενώ στον… αέρα είναι το μέλλον του Ντίνου Μήτογλου που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ κι εκκρεμεί ποια τιμωρία θα του επιβληθεί. Αντίθετα, στον Κάιλ Χάινς θα προταθεί ανανέωση συμβολαίου και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει για τουλάχιστον άλλη μια σεζόν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*