Home / Ομάδες / Ο Σαουθγκέιτ αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής της Αγγλίας

Ο Σαουθγκέιτ αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής της Αγγλίας

Μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος..

Αθήνα
Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ θα αναλάβει πιθανότατα ως υπηρεσιακός προπονητής την τεχνική ευθύνη της εθνικής Αγγλίας, μέχρις ότου η τριμελής επιτροπή που συστήθηκε από την FA καταλήξει στον αντικαταστάτη του Ρόι Χότζσον.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο νυν τεχνικός της εθνικής ελπίδων απάντησε θετικά στη βολιδοσκόπηση που του έγινε και είναι πολύ πιθανό να καθήσει στο πάγκο των «τριών λιονταριών», τουλάχιστον στο ξεκίνημα των προκριματικών του Μουντιάλ, στις 4 Σεπτεμβρίου απέναντι στη Σλοβακία.

Ο Χότζσον ανακοίνωσε την παραίτησή του αμέσως μετά την ήττα της Δευτέρας από την Ισλανδία, που σήμανε τον αποκλεισμό της Αγγλίας από τη συνέχεια του EURO 2016. Οι φήμες θέλουν την FA να επιθυμεί ως διάδοχό του τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Αρσεναλ.

Μεταξύ των ονομάτων που έχουν ακουστεί είναι και αυτό του Κλαούντιο Ρανιέρι, που εντυπωσίασε τους πάντες οδηγώντας τη Λέστερ στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά έχει… πικρή πείρα από τη θητεία του ως ομοσπονδιακός στην Ελλάδα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*