Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο προπονητής της εξέδρας: Ένας Μπίσεσβαρ… όλα τα λεφτά

Ο προπονητής της εξέδρας: Ένας Μπίσεσβαρ… όλα τα λεφτά

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στη Super League 1 βρήκε τον ΠΑΟΚ να επικρατεί της ΑΕΚ, με τον Μπίσεσβαρ να ξεχωρίζει απέναντι στην κακή ΑΕΚ.

Ο προπονητής της εξέδρας κράτησε τα εξής πέντε στοιχεία από το ματς της Τούμπας και σας τα παραθέτει…



Μπίσεσβαρ από τα παλιά:
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ήταν… όλα τα λεφτά για τον ΠΑΟΚ. Ταλαιπώρησε σε πάμπολλες περιπτώσεις την άμυνα της ΑΕΚ, είχε ένα ακυρωθέν γκολ και ένα που μέτρησε, ενώ ήταν και αυτός που κέρδισε το πέναλτι για το 2-0. Ο απόλυτος MVP για τους νικητές, με τον Σουριναμέζο να θυμίζει τον παίκτη που είχε κερδίσει τους οπαδούς του «Δικέφαλου του Βορρά» τα προηγούμενα χρόνια.

Κυρίαρχος του κέντρου ο Σβαμπ: Εκτός του Μπίσεσβαρ, και ο Αυστριακός χαφ ήταν ένας από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά για τον ΠΑΟΚ. Κατάπιε μπόλικα χιλιόμετρα, κέρδισε ακόμη περισσότερες μονομαχίες, ενώ είχε και μερικές καλές στιγμές για γκολ, και στα δύο ημίχρονα. Έχει ανάγκη τον καλό Σβαμπ ο Κυπελλούχος…

Καταλήγει σε χαφ ο Λουτσέσκου: Οι Σβαμπ και Κούρτιτς έχουν… κλειδώσει στον άξονα του ΠΑΟΚ, με τον τεχνικό των νικητών να δείχνει πως έχει καταλήξει στον Ντάγκλας Αουγκούστο για να παίζει μπροστά τους. Ο Βραζιλιάνος ήταν εξαιρετικός, θα μπορούσε και να σκοράρει αν δεν έκανε την επέμβαση της βραδιάς ο Στάνκοβιτς.

Σε κακό βράδυ τα «όπλα» και η άμυνα της ΑΕΚ: Μπορεί να περίμενε πολλά από Τσούμπερ και Γκαρσία η «Ένωση», όμως ούτε ο Ελβετός, ούτε ο εξτρέμ από το Τρίνινταντ/Τομπάγκο βρέθηκαν σε καλή βραδιά. Ο δεύτερος είχε μονάχα την εξαιρετική κίνησή του στο ακυρωθέν γκολ του Μοχαμάντι, από εκεί και πέρα όμως κινήθηκε σε ρηχά νερά, με εξαίρεση τα πρώτα 15′ του αγώνα. Όσον για την αμυντική τετράδα της ΑΕΚ, αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα, με τους Τζαβέλλα-Βράνιες να έχουν κακό βράδυ και τον Μισελέν από τη μεριά του, να αποτυγχάνει να κλείσει τον Μπίσεσβαρ στο 1-0 και εν συνεχεία να υποπίπτει στο πέναλτι για το 2-0. Μονάχα ο Χατζισαφί διασώθηκε.

Ντεφορμέ ο Μιλόγεβιτς: Ο προπονητής της ΑΕΚ ηττήθηκε στην… σκακιέρα από τον Λουτσέσκου, με την ομάδα του να έχει σοβαρά θέματα στο κέντρο αλλά να μην καταφέρνει να την βοηθήσει με τις αλλαγές του. Ο Λε Ταλέκ δεν δικαίωσε και το να έρθει δίπλα του ο Σάκχοφ αποτέλεσε λανθασμένη έμπνευση. Ο δε Τσούμπερ, χάθηκε κι αυτός στα άκρα. Από τις κακές βραδιές του Σέρβου, με τη δήλωσή του περί άδικης ήττας στο τέλος να δείχνει πως δεν διάβασε καλά το ματς.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*