Home / Ομάδες / Ο ΠΑΟ ανανέωσε το συμβόλαιο του Μαρινάκη για ένα χρόνο

Ο ΠΑΟ ανανέωσε το συμβόλαιο του Μαρινάκη για ένα χρόνο

«Οκ» ο Τελάντερ

Αθήνα
Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φοράει και την επόμενη σεζόν ο Νίκος Μαρινάκης, καθώς σήμερα ανανέωσε για ένα χρόνο τη συνεργασία του με τους «πράσινους».

Ο 23χρονος δεξιός αμυντικός, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου, έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα την περίοδο 2013-14 και έκτοτε μετράει 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League (13 φέτος), και ακόμη 13 στο πρωτό μισό της περασμένης σεζόν, όταν είχε δοθεί δανεικός στη Νίκη Βόλου.

Το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν στο τέλος Ιουνίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Παναθηναϊκό και θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω, ο κόσμος έχει κουραστεί από τα πολλά λόγια και θέλει δουλειά στην προπόνηση και πράξεις στο γήπεδο» δήλωσε ο Μαρινάκης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

«Οκ» ο Τελάντερ

Ετοιμος για το πρώτο ντέρμπι της εν Ελλάδι καριέρας του είναι ο Ράσμους Τελάντερ. Ο Δανός αμυντικός του Παναθηναϊκού ανάρρωσε από την ίωση που δεν τού επέτρεψε να προπονηθεί χθες, μετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της Πέμπτης και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το ματς με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή (19:30) στο «Γ.Καραϊσκάκης». Παρών στην προπονηση ήταν και ο Διαμαντής Χουχούμης, που επίσης απουσίασε χθες λόγω ίωσης.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*