Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο Πανθρακικός για την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου

Ο Πανθρακικός για την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας για την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου εξέδωσε η διοίκηση του Παναθρακικού.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Παναθρακικού ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας για την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου, την οποία πρέπει να προμηθευτεί κάθε ένας φίλαθλος που θα θελήσει να μπει στα γήπεδα για να παρακολουθήσει αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ενημέρωση των φιλάθλων μας για τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν όσον αφορά την έκδοση ονομαστικού εισιτηρίου και Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου.
Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ με Αρ. Φύλλου 1801 (Τεύχος Δεύτερο – 20 Αυγούστου 2015) τίθενται σε εφαρμογή οι διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, που μεταξύ άλλων προβλέπουν και την έναρξη της διαδικασίας έκδοσης Εθνικής Κάρτας Φίλαθλου, την οποία θα πρέπει υποχρεωτικά να προμηθευτούν ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι, προκειμένου να έχουν δικαίωμα να εισέρχονται στα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επισημαίνεται πως η Εθνική Κάρτα Φιλάθλου δε φέρει κάποιο διακριτικό οπαδικών προτιμήσεων, έχει ισχύ σε όλα τα γήπεδα της χώρας μας και διαρκεί για 2 χρόνια, εφόσον στον κάτοχό της δεν έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με αυτά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά την ολοκλήρωση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της φετινής περιόδου, η έκδοση Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου και για τους κατόχους των διαρκείας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, έτσι ώστε να έχουν δικαίωμα εισόδου στο ΔΑΚ Κομοτηνής.
Από την πλευρά μας, για τη δική σας διευκόλυνση, σας παρακαλούμε να προσέλθετε έγκαιρα στα γραφεία της ΠΑΕ, για την έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου.

Για αυτήν απαιτούνται:
1.ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ Ή ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ.
2. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ
3. ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΑΜΚΑ).

*Όσον αφορά την έκδοση του ονομαστικού και αριθμημένου εισιτηρίου πριν από κάθε αγώνα, θα πρέπει επίσης κάθε φίλαθλος να έχει στη διάθεσή του την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου. Στην αντίθεση περίπτωση η αγορά ονομαστικού-αριθμημένου εισιτηρίου θα είναι δυνατή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και την αναγραφή του ΑΜΚΑ.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ:
Δευτέρα: 9.00-15.00
Τρίτη: 9.00-15.00 & 18.00-20.30
Τετάρτη: 9.00-15.00
Πέμπτη: 9.00-15.00 & 18.00-20.30
Παρασκευή: 9.00 –15.00 & 18.00-20.30
Σάββατο: 9.00 -14.00

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*