Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο Παναιτωλικός πήρε το «διπλό» στη Βέροια

Ο Παναιτωλικός πήρε το «διπλό» στη Βέροια

Αθήνα
Έπρεπε να περάσουν σχεδόν πέντε μήνες προκειμένου ο Παναιτωλικός να φτάσει στο δεύτερο εκτός έδρας «τρίποντο» στην εφετινή Super League. Η ομάδα του Αγρινίου, σε αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Super League που πραγματοποιήθηκε στην Βέροια, επικράτησε 1-0 της ομάδας της Ημαθίας χάρη στο τέρμα του Βιγιαφάνες στο 12ο λεπτό. Το προηγούμενο εκτός έδρας «τρίποντο» του Παναιτωλικού ήταν από τον περασμένο Αύγουστο, όταν είχε επικρατήσει του Αστέρα στην Τρίπολη.

Από το τραγικό λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, προήλθε το γκολ για τον Παναιτωλικό στο 12ο λεπτό. Ο Γιαννούλης στην προσπάθειά του ν` απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι, την έστρωσε στον Βιγιαφάνες και εκείνος μόνος του απέναντι στον Καντιμοίρη δεν είχε πρόβλημα με πλασέ ν` ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Αγρινίου. Η Βέροια ισορρόπησε το ρυθμό του αγώνα και στο 23` θα μπορούσε να ισοφαρίσει, όμως ο Κυριακίδης είπε «όχι» στο σουτ από καλή θέση του Όστοιτς.

Τρεις ευκαιρίες, δύο για την Βέροια και μία για τον Παναιτωλικό ήταν ότι είχε να προσφέρει το δεύτερο ημίχρονο σε όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Ημαθίας. Στο 65` ο Ρουσκουγιέδα έστρωσε αριστερά στον Κάπελ, το πλασέ του οποίου απέκρουσε με δυσκολία ο Καντιμοίρης. Στο 76`, το δυνατό σουτ του Άρτσε για λογαριασμό της Βέροιας αποσόβησε ο Κυριακίδης, ενώ δύο λεπτά αργότερα και στη δεύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων, ο Μύγας απέκρουσε το πλασέ του Άρτσε προ του Κυριακίδη.

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Κίτρινες κάρτες: Μπατιόν, Κόλα – Ρουσκουγιέδα, Μυγας, Βιγιαφάνες

Βέροια (Νίκος Καραπιπέρης): Καντιμοίρης, Μαραγκός, Γιαννούλης, Όστοϊτς, Μαλόν, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγιέφσκι (69` Κόλα), Ναζλίδης, Γεωργιάδης (61` Νέτο), Καϊκούτ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Παπάζογλου, Πάουλο (90+3` Βασιλούδης), Ρουσκουγιέδα (83` Αλεξίγιεβιτς), Βιγιαφάνες, Κάπελ (69` Ουάρντα), Μαρκόφσκι.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*