Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός / Ο Παναθηναϊκός βγαίνει από την επιτήρηση της UEFA

Ο Παναθηναϊκός βγαίνει από την επιτήρηση της UEFA

Αθήνα
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός σχετικά με την τήρηση του οικονομικού fair-play που έχει θεσπίσει η UEFA στους συλλόγους και η αποδοχή του είναι υποχρεωτική για τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, αφού με ανακοίνωση της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας ουσιαστικά βγαίνει από την επιτήρηση που βρισκόταν.

«Η Χαλ, ο Παναθηναϊκός και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από το οικονομικό ευ αγωνίζεσθαι και δεν αποτελούν πλέον αντικείμενο της διαδικασίας, σε αντίθεση με τη Γαλατασαράι», ανακοίνωσε η UEFA.

Η περίπτωση της τουρκικής πλευράς, η οποία δεν τήρησε, όπως υποσχέθηκε, την επιστροφή σε έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό για τη σεζόν 2015-16, εστάλη στο αρμόδιο οικονομικού εποπτικό όργανο του οικονομικού ελέγχου των συλλόγων της UEFA (ICFC) και η απόφαση θα ανακοινωθεί στο τέλος Φεβρουαρίου.

Η διαδικασία έρευνας εκ μέρους της επιτροής θα συνεχιστεί επίσης για τις Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Ρουχ Χορζόφ (Πολωνία), Ροστόφ (Ρωσία) και Καραμπούκσπορ (Τουρκία).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*