Home / Μπάσκετ / NBA / Ο Νοά αποχαιρέτησε τους Μπουλς

Ο Νοά αποχαιρέτησε τους Μπουλς

Μετά από εννέα σεζόν στο Σικάγο ο Γιοακίμ Νοά ψάχνει για νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Ο Γιοακίμ Νοά έχει αποφασίσει να μην μπει στη διαδικασία συζήτησης για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Σικάγο Μπουλς. Το συμβόλαιο του Γάλλου σέντερ λήγει και από την 1η Ιουλίου θα μπορεί ως free agent να υπογράψει οπουδήποτε δίχως περιορισμούς.

Οι “ταύροι” σκόπευαν να του καταθέσουν προσφορά για να παραμείνει εκεί που βρίσκεται από το 2007 (Νο9 στο ντραφτ), ο ίδιος όμως έχει καταλήξει για το μέλλον του.

Όπως εκμυστηρεύτηκε σε συμπαίκτες του, δεν έχει εμπιστοσύνη στη διοίκηση θεωρώντας ότι έχει πάρει λάθος κατεύθυνση. Ίσως η άποψή του έχει να κάνει με τη στήριξη στον κόουτς Χόιμπεργκ, ο οποίος τον άφησε εφέτος στο περιθώριο όσο τελοσπάντων ήταν υγιής.

Ο Νοά είχε ψηφιστεί καλύτερος αμυντικός του ΝΒΑ το 2014 και δεν θα δυσκολευτεί να βρει νέα επαγγελματική στέγη. Οι Λος Άντζελες Λέικερς, που στην επιχείρηση ανοικοδόμησης θέλουν έναν rim protector ο οποίος να πασάρει καλά, είναι μια προοπτική που σίγουρα θα δελέαζε τον 31χρονο Γάλλο, ο οποίος επιχειρεί να κάνει μια αλλαγή στην καριέρα του και αν μείνει μακριά από τραυματισμούς να επιστρέψει στα στάνταρ των 12.6 πόντων, των 11.3 ριμπάουντ, των 5.4 ασίστ, των κοψιμάτων και των κλεψιμάτων της σεζόν 2013-14.

Πηγή:Contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*