Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο νέος Ατρόμητος σκιαγραφήθηκε από τα λόγια του Λόπεθ

Ο νέος Ατρόμητος σκιαγραφήθηκε από τα λόγια του Λόπεθ

Στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης του Ατρομήτου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Γιώργος Σπανός, σχολίασε την πρόθεση που είχε πριν από μερικούς να αποχωρήσει από το «αστέρι», ξεκαθαρίζοντας πως αυτό θα γινόταν μόνο αν υπήρχε κάποια πρόταση για την επόμενη μέρα της ομάδας. «Από την στιγμή που δεν υπήρξε ενδιαφέρον, είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε σκληρά για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί όπου είχε συνηθίσει όλη η Ελλάδα», ανέφερε. Μέχρι στιγμής αυτό όχι μόνο έχει γίνει πράξη, αλλά όσο περνούν οι μέρες γίνεται όλο και πιο κατανοητό ότι τα playoffs και η Ευρώπη είναι οι μοναδικοί στόχοι.

Αρόμητος: Ο Λόπεθ σκιαγράφησε τη νέα ομάδα

Μια ακόμη υπενθύμιση του project που έχει βάλει μπροστά εδώ και καιρό ο Ατρόμητος, ήρθε από τα χείλη του Άνχελ Λόπεθ, στην επίσημη παρουσίασή του. Ο Ισπανός προπονητής απαντώντας σε ερώτηση του sport-fm.gr αναφορικά με τις ευκαιρίες που θα δώσει στα νέα παιδιά, ξεκαθάρισε πως «αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι θέλω να δουλέψω με παίκτες που θέλουν να φάνε τον κόσμο. Θέλω να συνεργάζομαι με παίκτες που έχουν πείνα και όρεξη να δουλέψουν, όχι με παίκτες που έχουν πετύχει και θέλουν να επανέλθουν ξανά».

Αρόμητος: Ο Λόπεθ σκιαγράφησε τη νέα ομάδα

Οι φιλοδοξίες του νέου κόουτς αλλά και των συνεργατών του (Μπουένο Βιθιόζο, Πανιέγκο Ντίας, Κλαούντιο Ραπατσιόλι) είναι ότι χρειαζόντουσαν οι Περιστεριώτες μετά την κακή διετία. Άνθρωποι που καταλαβαίνει κανείς από τα λόγια τους αλλά και τις κινήσεις τους ότι διψούν για διάκριση, ειδικά από την στιγμή που τους δόθηκε η ευκαιρία να κάνουν το βήμα παραπάνω μετά την εντυπωσιακή σεζόν στο Βόλο. Οι κινήσεις που έχουν γίνει (Καρτάλης, Μπετινέλι, Βασιλαντωνόπουλος, Κουλούρης, Πισάνο, Χατζηισαΐας, Τζαβίδας) αλλά και οι 4-5 ακόμα που θα γίνουν όπως προαναγγέλθηκε, ακολουθούν την γενικότερη ανανέωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, τόσο αγωνιστικά όσα και επικοινωνιακά.

Αρόμητος: Ο Λόπεθ σκιαγράφησε τη νέα ομάδα

Το δεύτερο σκέλος δεν φάνηκε μόνο χθες μόνο με την παρουσίαση που είχε διοργανωθεί για τον Άνχελ Λόπεθ, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι παρέλαβαν την νέα εντυπωσιακή φανέλα με την υπογραφή της Capelli, ούτε και μετέπειτα στο γήπεδο, όπου τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα απάντησαν με χαρά σε όλες τις ερωτήσεις, αλλά στα ευφάνταστα βιντεάκια που συνηθίζει η ΠΑΕ να ανεβάζει στα social media. Γενικότερα ο πήχης έχει μπει από την αρχή ψηλά και μένει να αποδειχθούν όλα στο γήπεδο, αφού τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την αγωνιστική εικόνα.



*Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται κανονικά (δείτε τους τρόπους διάθεσης εδώ), ενώ όσοι φίλοι του Ατρομήτου κλείσουν θέση για τη νέα χρονιά έως τις 31/7, θα πάρουν δώρο και την καινούργια εμφάνιση.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*