Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Ο Μουρίνιο θέλει τον Μοράτα στη Γιουνάιτεντ

Ο Μουρίνιο θέλει τον Μοράτα στη Γιουνάιτεντ

Στο κυνήγι της απόκτησης του Άλβαρο Μοράτα θα μπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πόσα χρήματα είναι έτοιμος να προσφέρει ο Μουρίνιο.

Να έχει και πάλι τον Άλβαρο Μοράτα υπό των εντολών του θέλει ο Ζοζέ Μουρίνιο. Για τον λόγο αυτό –σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ- ετοιμάζει πρόταση και μάλιστα αρκετά δελεαστική για να τον αποκτήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να είναι αποφασισμένος να καλύψει τη ρήτρα που προτίθεται να βάλει η «βασίλισσα» για τον Ισπανό επιθετικό.

Θυμίζουμε ότι ο Μοράτα ανήκει στη Γιουβέντους, με τη Ρεάλ να έχει το δικαίωμα να τον αποκτήσει και πάλι, καταβάλλοντας της 32 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό, όπως έχουν τονίζει πολλές φορές από την Ρεάλ Μαδρίτης, θα δοθεί κανονικά στη «Μεγάλη Κυρία» με σκοπό να θέσουν μια ακόμη μεγαλύτερη ρήτρα για τον Μοράτα.

Αυτή θα αγγίζει τα 60 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας φυσικά την πρόθεση στη «βασίλισσα» να πουλήσουν τον Μοράτα εάν φτάσει μια πρόταση που θα καλύπτει το ποσό που θα θέσουν.

Στην περίπτωση των «κόκκινων διαβόλων» ο Μουρίνιο είναι αποφασισμένος να το κάνει αυτό και να αποκτήσει τον Ισπανό επιθετικό για να βασίσει επάνω του την επίθεση της δική του Γιουνάιτεντ.

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*