Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ο Μουρίνιο δεν αποκάλυψε τον επόμενο… σταθμό του

Ο Μουρίνιο δεν αποκάλυψε τον επόμενο… σταθμό του

«Σε νέα ομάδα τη νέα σεζόν»

Aθήνα
Στην Συνγκαπούρη βρέθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο έχοντας ομίλια σε φοιτητές Πανεπιστημίου, που φυσικά τον ρώτησαν για τον επόμενη σταθμό της καριέρας του, μετά την απομακρυνσή του από τον πάγκο της Τσέλσι.

Ο πορτογάλος ήταν φυσικά διλπωματικός και δεν έδωσε απάντηση:

«Αυτή είναι η ερώτηση του εκατομμυρίου που κανένας δεν γνωρίζει την απάντησή της και εγώ είμαι ο πρώτος που δεν τη γνωρίζω. Διαβάζω τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα. Τη μια μέρα λένε ότι θα πάω στην Κίνα, την άλλη ότι θα πάω στην Ιταλία. Βρέθηκα στο Μιλάνο και οι άνθρωποι έλεγαν ότι γυρίζω στην Ίντερ. Τώρα είμαι εδώ και πιθανώς εσείς θα πείτε ότι αναλαμβάνω την εθνική ομάδα της Σιγκαπούρης» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Κάθε μέρα προκύπτουν νέα πράγματα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχω δουλειά και αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος που δεν έχω δουλειά. Αν πρέπει να γυρίσω αύριο στο ποδόσφαιρο, θα γυρίσω αύριο. Αλλά πάντα νιώθω ότι είναι καλύτερο να περιμένω και να μην βιάζομαι. Είναι προτιμότερο να είμαι ήρεμος και να περιμένω την κατάλληλη στιγμή για τη σωστή κίνηση. Νομίζω ότι το να αρχίσω την επόμενη σεζόν σε μια νέα ομάδα, σε ένα καινούργιο πρότζεκτ είναι πιθανότατα το καλύτερο για μένα».

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*