Home / Ομάδες / Ο Ματεράτσι έκανε την αποκάλυψη: «Αυτό είπα στον Ζιντάν»

Ο Ματεράτσι έκανε την αποκάλυψη: «Αυτό είπα στον Ζιντάν»

Έπρεπε να περάσουν 10 χρόνια για να μάθουμε τι είχε πει ο Ματεράτσι στον Ζιντάν στον τελικό του Μουντιάλ του 2006 και έκανε… τρελό τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει με κουτουλιά.

Ο Μάρκο Ματεράτσι μίλησε! Έπρεπε να περάσουν 10 ολόκληρα χρόνια για να μάθουμε τι είχε πει ο Ιταλός στόπερ στον τελικό του Μουντιάλ της Γερμανίας στον Ζινεντίν Ζιντάν, με αποτέλεσμα ο Γάλλος μεσοεπιθετικός να τον χτυπήσει με κουτουλιά!

Ο Ματεράτσι έκανε την αποκάλυψη στην «Equipe», αναφέροντας πως έβρισε την αδερφή του Ζιντάν και όχι την μητέρα του, όπως ανέφεραν άπαντες!

«Του είπα για την αδερφή του, όχι για τη μητέρα του όπως έγραφαν στις εφημερίδες. Η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν έφηβος, οπότε δεν θα έπεφτα τόσο χαμηλά για να προσβάλω τη μητέρα του.

Ήταν όντως ηλίθιο αυτό που του είπα, αλλά δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι. Σε κάθε γειτονιά στη Ρώμη, στη Νάπολη, στο Μιλάνο, στο Τορίνο και στο Παρίσι ακούς πολύ χειρότερα πράγματα. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί πήρε τέτοια διάσταση αυτό το περιστατικό», ήταν τα λόγια του Ιταλού!

Γιώργος Τσανάκας

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*