Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ο Λούκας Εβανγκελίστα είναι έτοιμος να φορέσει τα πράσινα

Ο Λούκας Εβανγκελίστα είναι έτοιμος να φορέσει τα πράσινα

Του αρέσει να οργανώνει και να πασάρει… Το δηλώνει και ο ίδιος! «Θέλω να κάνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα μου». Αυτός είναι ο Λούκας Εβανγκελίστα.

Ο Λούκας Εβανγκελίστα είναι έτοιμος να φορέσει τα πράσινα όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι Ιταλοί. Είναι ένας παίκτης που τον γνωρίζει πολύ καλά ο Στραματσόνι αλλά δεν τον ξέρουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Το sport-fm.gr αναζήτησε στοιχεία για τον βραζιλιάνο νεαρό άσο και βρήκε δηλώσεις του που δείχνουν στοιχεία του… ποδοσφαιρικού του χαρακτήρα.

Ποιο είναι το στοιχείο το οποίο ξεχωρίζει; Ο αλτρουισμός του… Το έχει η θέση στην οποία αγωνίζεται. Αλλά το δηλώνει και ο ίδιος.

«Δεν έχω κάποια προτίμηση για την θέση στην οποία αγωνίζομαι. Θέλω πάντα να αγωνίζομαι και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου», είχε αναφέρει –αρχικά- ο νεαρός βραζιλιάνος ο οποίος είχε αφήσει του συμπατριώτες του με ανοικτό του στόμα στην εμφάνισή του στο φιλικό παιχνίδι που είχε δώσει η Σάο Παολο με την Ορλάντο Σίτι το καλοκαίρι του 2014.

«Το μόνο που μετράει πραγματικά είναι να εξελίσσεσαι και να βελτιώνεσαι κάθε ημέρα. Να βελτιώνω το φυσικό μέρος του παιχνιδιού μου καθώς και η θέση που συνήθως παίζω το απαιτεί αυτό», τονίζει ο Εβανγκελίστα ο οποίος μάλιστα, εξηγεί γιατί δεν έχει μια προτίμηση για τη θέση που αγωνίζεται…

«Το να αγωνίζομαι και σε άλλες θέσεις είναι κάτι που μπορεί να με κάνει καλύτερο σε πολλές πτυχές του τρόπου με τον οποίο παίζω. Στα άκρα υποχρεώνομαι να βελτιώνω το αμυντικό μέρος του αγώνα γιατί θα πρέπει να επιστρέφω στην άμυνα. Ο ακραίος της άλλης ομάδας προωθείται πάντα μέχρι και την εστία της ομάδας μου, κάτι που δεν χρειάζεται να το κάνω όταν παίζω στον άξονα. Βελτιώνω το παιχνίδι μου, για να βελτιώσω την καριέρα μου. Πολλοί άλλοι αθλητές το έχουν κάνει και το έχουν πετύχει. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα για εμένα», τονίζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*