Home / Άλλα Σπόρ / Ο Κοκκινάκης εκτός εθνικής βόλεϊ επειδή αρνήθηκε να παίξει «λίμπερο»

Ο Κοκκινάκης εκτός εθνικής βόλεϊ επειδή αρνήθηκε να παίξει «λίμπερο»

Τα «έσπασε» με τον Δρίκο

Αθήνα
Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού, Μενέλαος Κοκκινάκης, αρνήθηκε να αγωνιστεί ως λίμπερο στην Εθνική ανδρών του βόλεϊ με αποτέλεσμα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος, να ανακοινώσει την απόφασή του να τον αφήσει εκτός αποστολής εν όψει του Παγκοσμίου Λιγκ.

Ουσιαστικά, αυτή ήταν η πρόταση του κόουτς μόνο για το Γουόρλντ Λιγκ, όπου δεν θα υπάρχει στην αποστολή ο Γιώργος Στεφάνου, όμως, ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής, Μάριος Γκιούρδας, ήταν εκείνος που ανακοίνωσε στον παίκτη ότι η άρνησή του σήμαινε και την αποχώρησή του από την Εθνική!

Αυτό που έγινε γνωστό από την πλευρά της Ομοσπονδίας, ήταν ότι ο Κοκκινάκης αθέτησε τη συμφωνία που είχε κάνει με τον προπονητή της Εθνικής πριν από αρκετό καιρό, σχετικά με τη θέση που θα τον χρησιμοποιούσε.

Έτσι, μετά την απόφαση του άσου του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί ως λίμπερο, στη θέση του κλήθηκε ο Δημήτρης Ζήσης του Φοίνικα Σύρου.

Οι διεθνείς συνεχίζουν την προετοιμασία για τις υποχρεώσεις της Εθνικής στο 3ο γκρουπ της διοργάνωσης με τις πρωινές προπονήσεις να γίνονται στις εγκαταστάσεις της «Biofit Academy Hellas» και τις απογευματινές στο κλειστό γυμναστήριο Μαρκοπούλου.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*