Home / Ομάδες / Ο Ιγκουαΐν θέλει να πάει στην Λίβερπουλ!

Ο Ιγκουαΐν θέλει να πάει στην Λίβερπουλ!

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν θέλει να μετακομίσει στην Αγγλία μετά από τρία χρόνια στη Νάπολι και μάλιστα προτιμάει την Λίβερπουλ λόγω… Γιούργκεν Κλοπ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Τη φετινή σεζόν έκανε θραύση στην Ιταλία πετυχαίνοντας 36 γκολ σε 35 ματς της Serie A στα οποία αγωνίστηκε (καταρρίπτοντας το στοιχειωμένο ρεκόρ δεκαετιών του Γκούναρ Νόρνταλ με 35 γκολ μέσα σε μία σεζόν) όμως δεν αποκλείεται αυτή να ήταν και η τελευταία του στη γειτονική χώρα.

Η Νάπολι επιμένει από την πλευρά της ότι όποιος θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλλει 94.000.000 ευρώ, ποσό που ισούται με τη ρήτρα αποδέσμευσής του, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί -σύμφωνα με δημοσίευμα της “Mirror”- να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Premier League και την Λίβερπουλ να είναι αυτή τη στιγμή η πρώτη του επιλογή.

Η προτίμηση αυτή έχει να κάνει με την παρουσία του Γιούργκεν Κλοπ στο τιμόνι των “κόκκινων”, με το εν λόγω μέσο να αναφέρει πως αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, από τη στιγμή που περιμένει προτάσεις για την πώληση του Μπεντεκέ και το μέλλον του Στάριτζ παραμένει αμφίβολο.

Υπενθυμίζεται πως η Νάπολι δαπάνησε το καλοκαίρι του 2013 γύρω στα 40.000.000 ευρώ για να τον πάρει από την Ρεάλ και πέτυχε διάνα με την απόκτησή του (μετράει ήδη 71 γκολ σε 104 ματς πρωταθλήματος), με τους “παρτενοπέι” να έχουν συμβόλαιο με τον 28χρονο Αργεντινό στράικερ μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Σύμφωνα πάντως με την “Mirror” σε περίπτωση που ο Ιγκουαΐν πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Premier League όπως επιθυμεί, η Νάπολι έχει καταλήξει στον παίκτη που επιθυμεί να αποκτήσει για να τον αντικασταστήσει και αυτός είναι ο Ρομελού Λουκακού της Έβερτον.

 πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*