Home / Ομάδες / Ο Βιτσέντζο Μοντέλα νέος προπονητής της Μίλαν

Ο Βιτσέντζο Μοντέλα νέος προπονητής της Μίλαν

Υπέγραψε για 2 χρόνια…

Αθήνα
O Βιτσέντζο Μοντέλα είναι ο νέος προπονητής της Μίλαν, ενώ ο Μάρκο Τζαμπάολο θα καθίσει στον πάγκο της Σαμπντόρια. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα έφτασε η επίσημη ανακοίνωση των “ροσονέρι”, αφού ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο, η ρήτρα μεταξύ Mοντέλα και Σαμπντόρια.

“Ο Βιτσέντζο Μοντέλα είναι ο νέος μας προπονητή. Υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με ισχύ από την πρώτη του Ιουλίου,” ανέφερε η ανακοίνωση της Μίλαν, ενώ η Σαμπντόρια ευχαρίστησε,από την μεριά της, τον Ιταλός προπονητή, για την συνεργασία τους.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι είχε συμφωνήσει από το απόγευμα με τον εκπρόσωπο του Μοντέλα, ενώ το βράδυ η Μίλαν τα «βρήκε» και με την ομάδα του Μάσιμο Φερέρο. Το «αεροπλανάκι» θα αντικαταστήσει τον Κριστιάν Μπρόκι, που έφτασε από την ομάδα Νέων στην πρώτη, τις τελευταίες αγωνιστικές της περασμένης σεζόν.

Ο Μοντέλα υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών, με ετήσιες αποδοχές 2.300.000 ευρώ, ενώ η ρήτρα στην Σαμπντόρια ήταν 1.100.000 ευρώ και τελικά η ομάδα της Γένοβα συμφώνησε να πάρει 500.000 ευρώ. Η Σαμπντόρια συμφώνησε με τον Τζαμπάολο, που αποχαιρέτησε την Εμπολι.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*