Home / Stoiximan Super League / Ο Αγκιμπού Καμαρά ετοιμάζεται για ΑΕΚ, δείχνει ιδανικός για Ατρόμητο και ο Σαντακρούζ που… κόλλησε

Ο Αγκιμπού Καμαρά ετοιμάζεται για ΑΕΚ, δείχνει ιδανικός για Ατρόμητο και ο Σαντακρούζ που… κόλλησε

Λίγες ώρες πριν κλείσει το παράθυρο των μεταγραφών, ο Ατρόμητος κινήθηκε έξυπνα, τα βρήκε με τον Ολυμπιακό και έκανε δικό του με τη μορφή δανεισμού τον Αγκιμπού Καμαρά μέχρι το τέλος της σεζόν, μια κίνηση που εκτός ότι ακούγεται αρκετά ενδιαφέρουσα, μπορεί να αποδειχθεί ως το… κομμάτι του παζλ που έλειπε από τους Περιστεριώτες. Φυσικά, αυτός δεν είναι άλλος από την είσοδο στα playoffs της Stoiximan Super League. Από τη στιγμή που αποχώρησε ο Μουνίθ, μόνο ο Φριντζόνσον μπορούσε θεωρητικά να καλύψει τον ρόλο του «οργανωτή» στο παιχνίδι της ομάδας του Κρις Κόλμαν, με τον νεαρό Αφρικανό να έρχεται την κατάλληλη περίοδο για να βοηθήσει, προσφέροντας ταχύτητα, ποιότητα, ταλέντο και φυσικά διάθεση για διάκριση.

Οι «κυανόλευκοι» έχοντας τσεκάρει εξαιρετικά την περίπτωσή του, του δίνουν τη δυνατότητα να βρει χρόνο συμμετοχής σε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο που έχει πραγματικούς στόχους να πετύχει, την ώρα που μέσα από αυτό ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητές του και να πείσει τον Ολυμπιακό ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ του για την επόμενη σεζόν. Τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ που έχει αυτή τη στιγμή χρηματιστηριακή αξία δεν λένε απαραίτητα κάτι μιας και μιλάμε για απλά νούμερα, αλλά φυσικά δεν μπορούν με τίποτα να περάσουν απαρατήρητα, αφού κάνουν τεράστιο upgrade στις διαθέσιμες επιλογές του Ουαλού κόουτς. Όλα βέβαια θα φανούν στο γήπεδο.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός που υπολογίζεται κανονικά για το ματς με την ΑΕΚ (5/2) και λογικά θα ντεμπουτάρει, φόρεσε τη φανέλα του Ατρομήτου, μιας και η περίπτωση του Ντανίλο Σαντακρούζ που «ακουγόταν» το προηγούμενο διάστημα δεν προχώρησε για συγκεκριμένο λόγο. Ο 27χρονος Παραγουανός επιτελικός μέσος που απασχόλησε πραγματικά τους Περιστεριώτες, είχε υπογράψει προσύμφωνο με τη Σαν Λορέντζο νωρίτερα. Υπήρχε λοιπόν η πιθανότητα αν ερχόταν τελικά στην Ελλάδα, να γίνει μήνυση από την απέναντι πλευρά, με την νομική υπηρεσία των «κυανόλευκων» να… σταματά καλού κακού την μεταγραφή με σκοπό να μην προκύψουν προβλήματα στη συνέχεια.

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές του Αγκιμπού στην Ελλάδα:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*