Home / Tennis / Ο Άντι Μάρεϊ θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Τσιτσιπά όταν αποσυρθεί από το τένις

Ο Άντι Μάρεϊ θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Τσιτσιπά όταν αποσυρθεί από το τένις

Την εκτίμησή του στον Στέφανο Τσιτσιπά εξέφρασε ο Άντι Μάρεϊ. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τους παίκτες που θα ήθελε να συνεργαστεί ως προπονητής, ο Βρετανός κάτοχος τριών Grand συμπεριέλαβε τον Έλληνα τενίστα.

Αναφέρθηκε επίσης στην Έμα Ραντουκάνου, καθώς και τους Κάρλος Αλκαράθ και Τζακ Ντράπερ.

«Από γυναίκες θα ήταν η Ραντουκάνου. Από άντρες θα ήταν κάποιος μεταξύ των Κάρλος Αλκαράθ, Στέφανο Τσιτσιπά και Τζακ Ντρέιπερ. Δουλεύουν σκληρά και δείχνουν ότι αγαπούν το άθλημα. Ο Αλκαράθ και ο Τσιτσιπάς δεν έχουν κερδίσει κάποιο Grand Slam ακόμα ωστόσο προφανώς είναι ακόμα πολύ νέοι και νομίζω ότι έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν».

Όσο για τους λόγους που σκέφτεται να ασχοληθεί με την προπονητή, σχολίασε: «Το μεγαλύτερο μάθημα που έμαθα είναι ότι είναι σημαντικό να μπορείς να διαχειρίζεσαι τόσο την επιτυχία, όσο και τις ήττες. Πρέπει να ξέρεις που να αντιμετωπίζεις τις απώλειες με θετικό και εποικοδομητικό τρόπο. “Υπάρχουν πολλές αποφάσεις στο παρελθόν που θα είχε διαχειριστεί διαφορετικά κι αυτός είναι ίσως από τους λόγους που όταν αποσυρθώ από το τένις να ασχοληθώ με την προπονητική».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*