Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ούτε τώρα ο Παναθηναϊκός, όρθιος ο Αστέρας στη Λεωφόρο

Ούτε τώρα ο Παναθηναϊκός, όρθιος ο Αστέρας στη Λεωφόρο

Συνεχίζει να προβληματίζει ο Παναθηναϊκός, ατσαλάκωτος ο Αστέρας. Το «τριφύλλι» ήρθε 1-1 με τους Αρκάδες σε φιλική αναμέτρηση στη Λεωφόρο, η οποία ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Καρλίτος (18’) και Μπενίτο (40’) πέτυχαν τα γκολ της αναμέτρησης. Ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε ο Λούντκβιστ, ο οποίος πέρασε στο 63’ αντί του Μπουζούκη.

Βελτιωμένη η εικόνα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, «πληγώθηκε» ξανά από στατική φάση, καθώς με τέτοιο τρόπο ήρθε η ισοφάριση, ενώ η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς δεν απείλησε ουσιαστικά σε κανονική ροή.

Τα πρώτα λεπτά και για την ακρίβεια το πρώτο τέταρτο σχεδόν, κύλησε δίχως κάποια καλή φάση για τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη καλή του στιγμή στην αναμέτρηση. Ιωαννίδης και Καρλίτος συνεργάστηκαν αρμονικά, με τον πρώτο να παίζει κάθετα για τον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα τον Τσιφτσή.

Οι «πράσινοι» βρήκαν την επόμενη καλή τους ευκαιρία στο 34’, όταν ο Μπουζούκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαουρίσιο πλάσαρε μέσα από την περιοχή, όντας αμαρκάριστος, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Τσιφτσή.

Ο τελευταίος λόγος στο πρώτο μέρος άνηκε στον Αστέρα. Μπαίνοντας το ημίχρονο στην τελική ευθεία, ο Κρεπί εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Μπενίτο νίκησε τον Διούδη με κεφαλιά για το 1-1.

Η μορφή του αγώνα αλλοιώθηκε αρκετά στο δεύτερο μέρος, καθώς οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, ώστε να δοκιμάσουν πράγματα. Ωστόσο, το «τριφύλλι» είχε δύο καλές στιγμές για να πάρει εκ νέου προβάδισμα.

Στο 68’, ο Καρλίτος κινήθηκε από τα δεξιά και μοίρασε στον Σάντσες, ο οποίος ντρίπλαρε τον Άλβαρες και βρήκε στη μικρή περιοχή τον Λούντκβιστ, ο οποίος δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και στη συνέχεια δεν πρόλαβε ο Μακέντα.

Ακόμα πιο καλή στιγμή έφτιαξε στο 74’ ο Παναθηναϊκός. Ο Μακέντα έκλεψε την μπάλα σε φάση, μοίρασε στον Καμπετσή ο οποίος κινήθηκε κάθετα στην περιοχή και πλάσαρε υπό την πίεση του Ατιένθα, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει, κρατώντας το 1-1.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης (46’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (46’ Σάντσες), Χουάνκαρ, Βέλεθ (65’ Πούγγουρας), Σάρλια, Ρούμπεν (79’ Κουρμπέλης), Μαουρίσιο (46’ Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης (63’ Λούντκβιστ), Ενγκμπακοτό (58’ Καμπετσής), Καρλίτος (76’ Χατζηθεοδωρίδης), Ιωαννίδης (46’ Μακέντα).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής (46’ Παπαδόπουλος), Καρμόνα, Τασουλής (46’ Άλβαρες), Αντζουλάς (46’ Καστάνιο), Χριστόπουλος (46’ Ατιένθα), Ιγκλέσιας (46’ Βαλιέντε), Σανταφέ (46’ Μουνάφο), Κανελλόπουλος (46’ Ριέρα), Ρέγκις, Τιλίκα (46’ Καπίγια), Ασιέρ Μπενίτο (46’ Μπαράλες).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*