Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Αναζητούν και οι δύο συνέχεια

ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Αναζητούν και οι δύο συνέχεια

Με την αναμέτρηση ΟΦΗΠαναιτωλικός ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League 1 (18:30, Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Κρητικοί προέρχονται από την πρώτη τους νίκη, στην έδρα του Βόλου με 1-0, ενώ οι Αγρινιώτες πήραν ισοπαλία 1-1 στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου.

Οι γηπεδούχοι έχουν ως μοναδικό ερωτηματικό τη συμμετοχή του Μεγιάδη που φαίνεται πως θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Νίκο Νιόπλια, ενώ εκτός είναι ο τιμωρημένος Λάρσον, οι τραυματίες Γιαννούλης, Τοράν, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδης και Νέιρα.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει για πρώτη φορά σε αποστολή τον Μιχάλη Μπακάκη, με τον Έλληνα τεχνικό να μην υπολογίζει τους Βαρόνε, Τσιγγάρα και Μαλή.

Η προϊστορία των αγώνων ΟΦΗ-Παναιτωλικός

Χωρίς νίκη για οκτώ διαδοχικές εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ ήταν ο Παναιτωλικός μέχρι την περσινή περίοδο, στην οποία σημείωσε επικράτησε δύο φορές μέσα στο Ηράκλειο. Η μια ήταν για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η άλλα για τα Playouts.

Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις του με τον ΟΦΗ εκτός έδρας, ο Παναιτωλικός έχει χτίσει ένα σερί με δύο ισοπαλίες και δύο νίκες, ενώ πριν από αυτό είχε έξι ήττες σε ισάριθμες επισκέψεις του στην Κρήτη.

Συνολικά έχουν αναμετρηθεί δέκα φορές με γηπεδούχο τον ΟΦΗ και ο απολογισμός είναι 6 νίκες της ομάδας της Κρήτης, 2 αγώνες τους έχουν τελειώσει ισόπαλοι και ο Παναιτωλικός έχει 2 νίκες.

Απίστευτη ποικιλία στα σκορ έχουν οι δύο ομάδες στις αναμετρήσεις της Κρήτης, αφού σε σύνολο δέκα αγώνων έχουν υπάρξει 9 διαφορετικά σκορ και μόνο το 1-0 υπέρ του ΟΦΗ έχει 2 εμφανίσεις.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στίφενς, Πασαλίδης, Διαμαντής, Βούρος, Μαρινάκης, Θοράρινσον, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Μπουζούκης, Καμάου, Ντικό.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Λάρσον, Κορνέλιους, Μλάντεν, Φλόρες, Νταγκό, Ντουάρτε, Σενγκέλια, Καρέλης.

Διαιτητές

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος

Βοηθοί: Νικολαϊδης, Πάτρας

4ος Διαιτητής: Κάτοικος

VAR: Περράκης, Σπυρόπουλος

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*