Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Οριστικό deal με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ η Cosmote TV

Οριστικό deal με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ η Cosmote TV

Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία της Cosmote Tv με τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ, καθώς όπως γνωστοποίησε στη σημερινή ενημέρωσή του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Μιχάλης Τσαμάζ προς τους αναλυτές του Ομίλου για τα αποτελέσματα του β’ τριμήνου, υπάρχει συμφωνία με τις τρεις ομάδες.

Ο επικεφαλής του ΟΤΕ τόνισε πως οι τρεις εν λόγω ΠΑΕ έχουν «κλείσει» και πρόσθεσε πως είναι σε εξέλιξη συνομιλίες και με άλλες ομάδες για τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το πρωτάθλημα της σεζόν 2021/22. Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ, αυτές οι ομάδες είναι οι Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Παναιτωλικός, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικός, που διαπραγματεύονται ως «πακέτο» για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτή την εξέλιξη, οι προαναφερθείσες ομάδες εφόσον καταλήξουν στην Cosmote Tv, έχουμε εν πολλοίς διαμορφωμένο το τοπίο, καθώς στη Nova συνεχίζουν οι Ολυμπιακός, Άρης, Ατρόμητος, Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και μένει ως μοναδική εκκρεμότητα ο ΠΑΟΚ.

Σημειώνεται πως πρόκειται για μια ιστορική εξέλιξη, αφού για πρώτη φορά η Cosmote Tv ενεπλάκη στο τηλεοπτικό τοπίο του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας μέχρι σήμερα αναλάβει μόνο την τηλεοπτική κάλυψη του Κυπέλλου Ελλάδας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*