Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Οργισμένη… επίσκεψη οπαδών του ΠΑΟ στο σπίτι του Τσίπρα

Οργισμένη… επίσκεψη οπαδών του ΠΑΟ στο σπίτι του Τσίπρα

Αθήνα
Το 0-0 με τον Ατρόμητο ουδόλως εμπόδισε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να συνεχίσουν τη διαμαρτυρία τους για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να βάλει «λουκέτο» στις θύρες 13, 14 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μετά την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στους προημιτελικούς του Κυπέλλου, περισσότεροι από 1.000 οπαδοί του «τριφυλλιού» συγκεντρώθηκαν στον κεντρικό σύνδεσμο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας κι από εκεί ξεκίνησαν πορεία με προορισμό την οικεία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην περιοχή της Ανω Κυψέλης.

Σε λίγη ώρα ο κόσμος του «τριφυλλιού» βρέθηκε στον προορισμό του, όπου με συνθήματα εξέφρασε την οργή του εναντίον του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα πάρα πολλές φορές και στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Μεταξύ άλλων οι οπαδοί άναψαν καπνογόνα και σύμφωνα με πληροφοριες η αστυνομία που περιφρουρούσε την περιοχή, προχώρησε σε προσαγωγές.

Περίπου 30 άτομα συνελήφθησαν στην Άνω Κυψέλη και μεταφέρθηκαν στην ΓΑΔΑ, όπου συγκεντρώθηκαν αργότερα οι οπαδοί των «πρασίνων» ως ένδειξη συμπαράστασης προς τους ομοϊδεάτες τους. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε νέες προσαγωγές περισσότερων από 60 φίλων του «τριφυλλιού».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*