Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Ολυμπιακός: Η τριάδα των επιτυχιών και οι σημειώσεις του Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Η τριάδα των επιτυχιών και οι σημειώσεις του Μαρτίνς

Το πλάνο του Μαρτίνς για Λουντογκόρετς, η πίστη για πρόκριση και το… φροντιστήριο στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να στηριχθεί σε πετυχημένη συνταγή για την κρίσιμη αναμέτρηση (10/8, 21:00) του Ολυμπιακού με την ομάδα της Βουλγαρίας. Πρόκειται να παρατάξει τους Πειραιώτες με σύστημα 4-3-3, ποντάροντας πολύ στην τριάδα των ευρωπαϊκών επιτυχιών και των τίτλων, από το οποίο θα αποτελείται το κέντρο. Δηλαδή, στους Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά. Όπως φυσικά και στον «killer», Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Αποστολή στο Ράζγκραντ, Ηρακλής Αντύπας

Ουσιαστικά, υπάρχει μόνο ένα ερωτηματικό για το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Ο Τζολάκης θα είναι στο τέρμα, ο Ανδρούτσος έχει προβάδισμα έναντι του Λαλά για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ αριστερά θα είναι ο Ρέαμπτσιουκ και ο Σεμέδο θα έχει στο πλευρό του έναν εκ των Μπα και Παπασταθόπουλου. Ο Μασούρας θα είναι στο ένα «φτερό» και ο Βαλμπουενά στο άλλο, με τον Ελ Αραμπί να βρίσκεται στην κορυφή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει την πίστη του για πρόκριση και δεν φοβάται το ματς, όπως άλλωστε φάνηκε και στην τοποθέτηση που έκανε στη συνέντευξη Τύπου. Θέλει η ομάδα του να βγάλει το πρόσωπο που είχε στο τελευταίο μισάωρο του πρώτου αγώνα, όταν και έκλεισε τη Λουντογκόρετς στην περιοχή της. Αυτό ήταν, άλλωστε, το καλύτερο διάστημα των πρωταθλητών Ελλάδος στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παράλληλα, θέλει από τους παίκτες του να δείξουν μεγάλη προσοχή στις αντεπιθέσεις, καθώς οι Βούλγαροι θα ποντάρουν πολύ σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, όπως το έκαναν και στο παιχνίδι της περασμένης Τρίτης στο Φάληρο. Θέλει και πιστεύει ο 51χρονος τεχνικός ότι θα συνεχίσει το σερί των προκρίσεων, το οποίο έχει χτίσει στους Πειραιώτες.

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλή παράδοση στις παρατάσεις, καθώς τα έχουν καταφέρει στο παρελθόν κόντρα σε Άγιαξ (2-0), Αρούκα (2-1) και Άρσεναλ (1-2), ενώ αποκλείστηκαν μόνο από την Άντερλεχτ (1-2). Ποτέ στην ιστορία του δεν έλυσε τις διαφορές του στα πέναλτι. Να υπενθυμίσουμε ότι από φέτος δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ στις διοργανώσεις της UEFA.

Πλάνα από την προπόνηση της Λουντογκόρετς

*Ο επιθετικός της Λουντογκόρετς, Κλαούντιου Κεσέρου, ο οποίος είναι Ρουμάνος και αγωνίζεται στον σύλλογο της Βουλγαρίας από το 2015, έχει πολύ καλές σχέσεις με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*