Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο: Με μοναδικό στόχο τη νίκη και την κορυφή!

Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο: Με μοναδικό στόχο τη νίκη και την κορυφή!

Σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, που στο παρελθόν έχει χαρίσει τρομερές συγκινήσεις, Ολυμπιακός και Αρμάνι Μιλάνο κοντράρονται απόψε (6/1, 21:00) στο ΣΕΦ για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν ένα τεράστιο «διπλό» στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό και άφησαν πίσω τις ήττες από Βιλερμπάν και Ερυθρό Αστέρα. Πλέον είναι στο 10-6 και μπορούν με νίκη να ανέβουν στην κορυφή σε ισοβαθμία με Μονακό, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια!

Μετά από ένα τεράστιο σερί συνεχόμενων ηττών, η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα προέρχεται από τρεις σερί νίκες κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα, Μονακό και Βαλένθια, κάτι που την έχει ανεβάσει στο 6-10, ρεκόρ απογοητευτικό για το μπάτζετ αλλά και τις βλέψεις του συλλόγου.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν πάνοπλοι μετά από και αρκετές μέρες, αφού ο Σάσα Βεζένκοφ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα ενισχύσει κανονικά το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα. Από την άλλη η Ιταλοί δεν έχουν κάποιο νέο πρόβλημα, όμως παραμένουν οι κλασικές τρεις σημαντικές απουσίες των Σιλντς, Ντατόμε και Πάνγκος.

«Σε καμία περίπτωση δε θα πέσουμε στην παγίδα να θεωρήσουμε το Μιλάνο μια ομάδα του χεριού μας. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν ένα φανταστικό προπονητή. Νομίζω ότι το καταλαβαίνουν και το ξέρουν αυτό. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν καταπληκτικό ρόστερ, όπως επίσης ότι έχουν τραυματίες από την αρχή της χρονιάς. Αυτό πιστεύω σε μεγάλο βαθμό επηρέασε την αυτοπεποίθησή τους. Έχασαν κομβικούς παίκτες. Αυτή τη στιγμή όμως έχουν βρει μια καλή χημεία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Προερχόμαστε από μια σειρά πολύ καλών εμφανίσεων, αλλά θα χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια και να ανεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο του παιχνιδιού μας, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα έχοντας μια δομημένη φιλοσοφία και εξαιρετική άμυνα», ήταν τα λόγια του Ετόρε Μεσίνα.

Την αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική θα διευθύνουν οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*