Home / Βόλεϊ / Οι μάχες αρχίζουν: Έφτασε η ώρα για τα ημιτελικά Κυπέλλου!

Οι μάχες αρχίζουν: Έφτασε η ώρα για τα ημιτελικά Κυπέλλου!

Η μεγάλη ώρα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στο final-4 της Καλαμάτας έφτασε! Ο Μίλων θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό, με τους νικητές αναμετρώνται στην τελική φάση για την κατάκτηση του τροπαίου.

Στο πρώτο χρονικά ματς, Μίλων και Ολυμπιακός θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στις 18:00, με απευθείας μετάδοση από το ERT Sports 1.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές φέτος, με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν ισάριθμες νίκες. Στόχος τους είναι να συνεχίσουν μια ονειρεμένη χρονιά, που ξεκίνησε, με την κατάκτηση του CEV Challenge Cup. Έχει ήδη προκριθεί στον τελικό του Λιγκ Καπ, διεκδικεί ως φαβορί το πρωτάθλημα και θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Μάλιστα, αποτελούν τον απόλυτο κυρίαρχο του θεσμού, αφού μετρούν 16 κατακτήσεις, ενώ θέλουν να επιστρέψουν στον θρόνο, αφού το τελευταίο τους Κύπελλο ήταν το 2017, όταν νίκησαν την Κηφισιά.

Οι Νεοσμυρνιώτες, από την άλλη, πανηγύρισαν την επιστροφή τους σε final-4 Κυπέλλου μετά από 15 χρόνια, αφού η προηγούμενη ήταν το 2008, όταν είχαν ηττηθεί από την ΕΑ Πατρών.

Το δεύτερο χρονικά ματς είναι το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, με ώρα έναρξης στις 21:15 και μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Οι δύο ομάδες συναντιούνται για όγδοη φορά φέτος, με τους «πράσινους» να έχουν πάρει τη νίκη στις πέντε πρώτες και τον ΠΑΟΚ να έχει πανηγυρίσει τις δύο πιο πρόσφατες.

Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του στη διοργάνωση, αφού έχει κατακτήσει τα τρία τελευταία (το 2018 και το 2019 με νίκη επί του Ηρακλή και πέρυσι με νίκη επί του Φοίνικα Σύρου).

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, μετράει έξι κατακτήσεις, με πιο πρόσφατη το 2010, με νίκη επί του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων:

Σάββατο 31/3

Μίλων-Ολυμπιακός (18:00-EΡΤ Sports 1)

Διαιτητές: Βουδούρης, Γεράνιος Παρατηρητής: Ράπτης Τσάλεντζ ρέφερι: Γεροθόδωρος Επόπτες: Καπότης, Σαμοθράκης Γραμματείες: Θεοδωρίδου, Καπουράνη

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (21:15 – ΕΡΤ3)

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Παπακοσμάς Παρατηρητής αγώνα: Γεωργουλέας Τσάλεντζ ρέφερι: Βουδούρης Επόπτες: Ζαρντίνης, Καπότης Γραμματείες: Θεοδωρίδου, Καπουράνη

Σάββατο 1/4

Τελικός (21:30 – ΕΡΤ3)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*