Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Οι λόγοι που ο Ατρόμητος ψήφισε υπέρ της προκήρυξης

Οι λόγοι που ο Ατρόμητος ψήφισε υπέρ της προκήρυξης

Υπέρ της κεντρικής διαχείρισης είναι ο Ατρόμητος και το έχει αποδείξει κατά το παρελθόν, «φωνάζοντας» ότι όλες οι ομάδες πρέπει ενωμένες να διεκδικήσουν συσπειρωμένες τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για το προϊόν που εκπροσωπούν, όπως ενημερώνει η ΠΑΕ.

Επιπλέον, πρόσφατα υπέγραψε στο πλαίσιο της ολιστικής μελέτης, ότι η κεντρική διαχείριση πρέπει να είναι υποχρεωτική. Το πρωτάθλημα πρέπει να αρχίσει, όταν όλες οι ομάδες θα έχουν τηλεοπτική στέγη.

Επίσης το περσινό καλοκαίρι που οι Περιστεριώτες δεν είχαν σε ισχύ τηλεοπτικό συμβόλαιο, ολοκληρώνοντας τη συμφωνία του με την ΕΡΤ, οι υπόλοιπες ομάδες δεν νοιάστηκαν για το γεγονός αυτό, έχοντας τότε την ασφάλεια του συμβολαίου που είχαν υπογράψει με τη Nova. Τελικά, συμφώνησε με τη Nova και με μειωμένα έσοδα σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο.

Τέλος, ο Ατρόμητος έχοντας σε ισχύ συμβόλαιο με τη Nova (διετές από το περσινό καλοκαίρι) δεν γινόταν να μην ψηφίσει «ΝΑΙ» στην προκήρυξη, καθώς κάτι τέτοιο θα ερχόταν σε αντίθεση με τη συμφωνία που έχει με το συνδρομητικό κανάλι.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*