Home / Stoiximan Super League / Οικογένεια Χριστοβασίλη: «Δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον αγοράς για τον ΠΑΣ, ξεκινάμε τον προγραμματισμό της νέας σεζόν»

Οικογένεια Χριστοβασίλη: «Δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον αγοράς για τον ΠΑΣ, ξεκινάμε τον προγραμματισμό της νέας σεζόν»

Μετά από μια δύσκολη χρονιά σε όλα τα επίπεδα, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε να αποφύγει τον υποβιβασμό, με τη νέα αγωνιστική σεζόν να τον βρίσκει στη Super League 2, εκεί όπου θα ψάξει άμεσα την επιστροφή του στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με γραπτή της δήλωση η οικογένεια Χριστοβασίλη ανέφερε πως ενώ εδώ και μερικούς μήνες έχει ξεκαθαρίσει πως η ΠΑΕ είναι προς πώληση, κανένας ενδιαφερόμενος και καμία πρόταση δεν έχει φτάσει ακόμα στα χέρια τους, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι ίδιοι τον σχεδιασμό και προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν στη Β κατηγορία.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση της οικογένειας Χριστοβασίλη:«Η χρονιά που ολοκληρώθηκε δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ένα αποτέλεσμα που στεναχώρησε ιδιαίτερα τόσο εμάς όσο και τον κόσμο της ομάδας, με μερίδα φιλάθλων να ζητάει την αποχώρηση μας και την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου του συλλόγου.

Σεβόμενοι απόλυτα την μνήμη του πατέρα μας ο οποίος αναμόρφωσε αυτόν τον σύλλογο, αλλά και την επιθυμία των φιλάθλων, στις 2 Απριλίου προβήκαμε σε μια δήλωση με την οποία γνωστοποιήσαμε την πρόθεση μας να αποχωρήσουμε από τον σύλλογο.

Μάλιστα, στην δήλωση αυτή ξεκαθαρίζαμε πως ήμασταν ανοικτοί σε οποιαδήποτε πρόταση και πως είχε έρθει η ώρα για αλλαγή σελίδας που θα οδηγούσε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην επόμενη ημέρα. Ως αντίτιμο δε για την παραχώρηση των μετοχών της οικογένειας ζητήσαμε να αναλάβει ο νέος επενδυτής την κάλυψη του ανοίγματος της ΠΑΕ χωρίς να ζητάμε κάποιο επιπλέον ποσό.

Εδώ να διευκρινίσουμε πως αυτή την στιγμή δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς το οικονομικό σκέλος και το ποσό παραχώρησης παραμένει το ίδιο, το οποίο μάλιστα είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ από όσο κόστισε η αγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 από τον πατέρα μας πριν 16 χρόνια.

Θα περίμενε κανείς πως για μια ομάδα η οποία έχει μια ιδιαίτερη και σημαντική δυναμική και αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ήπειρο, θα υπήρχε ενδιαφέρον για την απόκτησή της. Αντίθετα όμως, σχεδόν δύο μήνες μετά την προαναφερθείσα δήλωση μας, δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ουσιαστικά πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, όπως δεν υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε πρόταση στα 16 χρόνια ιδιοκτησίας μας.

Το γιατί δεν έχει υπάρξει πρόταση θα πρέπει να απασχολήσει την κοινωνία των Ιωαννίνων και όσους φώναζαν όλο αυτό το διάστημα να πουλήσουμε και να αποχωρήσουμε, ειδικά από την στιγμή που όλο αυτό το διάστημα ακούγαμε φήμες για διάφορους υποψήφιους που περιμένουν στην γωνία, αλλά και όσους γενικά διατείνονται ότι ενδιαφέρονται και αγαπάνε την ομάδα της πόλης, χωρίς όμως ποτέ να είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Την ίδια ώρα εμείς προτιμήσαμε να μην μιλήσουμε και να περιμένουμε μήπως εμφανιστεί έστω και κάποιος στο 90’ και δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την ομάδα. Τώρα όμως, μετά το πέρας δύο μηνών κι επειδή ο χρόνος τρέχει, πρέπει να βγούμε μπροστά και να σκεφτούμε την επόμενη ημέρα του συλλόγου γιατί όπως φαίνεται είμαστε και οι μοναδικοί που αγαπάνε και αγωνιούν για το μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα.

Για τον λόγο αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν και να μην αφήσουμε την ομάδα να διαλυθεί, βάζοντας μια και καλή τέλος στις διάφορες σχετικές φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στην πόλη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση έρθει.

Εμείς άμεσα ανεβάζουμε μανίκια για τον ΠΑΣ Γιάννινα της σεζόν 2024-25 κι ελπίζουμε στη νέα αυτή προσπάθεια αρωγοί να είναι όλοι (φίλαθλοι, επιχειρηματίες, φορείς και τοπικοί άρχοντες) και να βοηθήσει ο καθένας από την θέση του ώστε η επόμενη χρονιά να είναι απλά ένα μικρό διάλειμμα και ο ΠΑΣ Γιάννινα να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*