Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Ντόπες ηθικού» από Στραματσόνι στους παίκτες εν όψει ΑΕΚ

«Ντόπες ηθικού» από Στραματσόνι στους παίκτες εν όψει ΑΕΚ

Ψάχνει «restart» ο κόουτς του ΠΑΟ

Αθήνα
Προσπάθεια τόνωσης του ηθικού των παικτών επιχείρησε στη σημερινή προπόνηση ο Αντρέα Στραματσόνι. Το 2-2 με τον ΠΑΟΚ και κυρίως ο τρόπος που επήλθε προβλημάτισε πάρα πολύ τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», όπως και τον κόσμο, που βλέπουν την ομάδα τους να μην αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.

Εν όψει του μεγάλου αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Ιταλός τεχνικός των «πρασίνων» ξεκίνησε ήδη τις «ενέσεις ηθικού» προς τους ποδοσφαιριστές τονίζοντάς τους, μεταξύ άλλων, ότι δεν θα πρέπει να απογοητεύονται.

Ο Στραματσόνι επισήμανε: «Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε τη συγκέντρωση μας και μέσα σε 10 λεπτά καταστρέψαμε την καλή προσπάθεια που κάναμε στα προηγούμενα 55 λεπτά. Τα επόμενα 24ωρα θα δουλέψουμε πολύ πάνω στα λάθη αυτά, πολλά από αυτά κατά τη γνώμη μου οφείλονται στην αδράνεια και στον εφησυχασμό που δείξαμε. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην επαναληφθούν», είπε αρχικά ο προπονητής του «τριφυλλιού» και συνέχισε:

«Δε γίναμε ξαφνικά υπερομάδα, ακόμη κι αν παίζαμε καλά για 90 λεπτά και όχι για 55 και φτάναμε στη νίκη. Όπως επίσης δεν είμαστε κακή ομάδα επειδή κάναμε λάθη για 10 λεπτά. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά, αλλά έχουμε καλούς παίκτες. Είμαστε μια ομάδα με προοπτική, αρκεί να δουλέψουμε στα λάθη μας.

Κατέληξε ο Στραματσόνι: «Γνωρίζω καλά ότι έχουν συμβεί πολλά. Οι φίλαθλοί δεν μας πιστεύουν και γνωρίζω επίσης ότι είναι δύσκολο να βρούμε κίνητρα. Ωστόσο, πρέπει να βελτιωθούμε. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας κι αυτό που θέλω είναι να πιστέψετε στους εαυτούς σας. Σας εμπιστεύομαι απόλυτα και είμαι βέβαιος ότι στο μέλλον θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο.»

Επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα από την Ελβετία ο Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης είχε μεταβεί στην χώρα της κεντρικής Ευρώπης για να πάρει και δεύτερη γνώμη ορθοπαιδικού που τον εξέτασε. Θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και δεν προβλέπεται να είναι έτοιμος με την ΑΕΚ.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*