Home / Άλλα Σπόρ / Ντρισμπιώτη: «Έχω μεγάλη φλόγα για την επόμενη σεζόν»

Ντρισμπιώτη: «Έχω μεγάλη φλόγα για την επόμενη σεζόν»

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μετά τον μοναδικό ευρωπαϊκό τίτλο που της έλειπε, το χρυσό μετάλλιο στα 20 χλμ. βάδην στο ομαδικό, κι ενώ το 2021 είχε κατακτήσει το χρυσό στα 35 χλμ. βάδην στην ίδια διοργάνωση, βάζει πλώρη για νέες διακρίσεις.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην, στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου πέρυσι στα 20 και στα 35 χλμ., μιλώντας στο κανάλι του ΣΕΓΑΣ στο YouTube τόνισε: «Έχω μεγάλα σχέδια για τη φετινή σεζόν. Μέχρι στιγμής έχει εξελιχθεί καλά η σεζόν ελπίζω να συνεχιστεί έτσι. Σίγουρα παίζει ρόλο η εμπειρία μου στη διαχείριση της κούρσας».

«Το πιο δύσκολο είναι να μείνεις στην κορυφή» εξήγησε η 39χρονη αθλήτρια, η οποία αποτελεί ζωντανό παράδειγμα υπομονής και επιμονής.

Αναλυτικά, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δήλωσε στον ΣΕΓΑΣ:

«Να θέτουμε στόχους και να κοιτάμε μπροστά και να μην σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε”, είπε αρχικά η Ντρισμπιώτη και συνέχισε αναφερόμενη στο τι να κάνει ένας αθλητής που έχει απογοητευτεί: “ Τι είναι αυτό που μας απογοητεύει; Κοιτάμε να παίρνουμε από τους άλλους δύναμη ή να παίρνουμε από τον εαυτό μας; Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος μπορεί να απογοητευτεί επειδή οι άλλοι γύρω του κρίνουν τη δική του απόδοση. Νομίζω ότι μόνοι μας πρέπει να βρίσκουμε κίνητρο και να προχωράμε και αν απογοητευτούμε κάποια στιγμή θα έρθει και η στιγμή που θα ξανανέβουμε».

«Έχω μεγάλα σχέδια για τη φετινή σεζόν. Μέχρι στιγμής έχει εξελιχθεί καλά η σεζόν ελπίζω να συνεχιστεί έτσι. Σίγουρα παίζει ρόλο η εμπειρία μου στη διαχείριση της κούρσας. Βρέθηκα στο Ποντεμπράντι με μεγάλη κούραση. Μπορώ να ανταπεξέλθω σε δύσκολες συνθήκες με αγωνιστική αξιοπρέπεια», συνέχισε η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ερωτηθείσα για το αν είναι δύσκολο να διατηρηθεί στην κορυφή, απάντησε: «Το πιο δύσκολο είναι να μείνεις στην κορυφή. Δεν το πολυσκέφτομαι. Βλέπω πως θα ευχαριστήσω πρώτα τον εαυτό μου και μετά όλους τους άλλους. Δουλεύω πολύ σκληρά για να παλεύω αν μείνω σε υψηλό επίπεδο. Τώρα δουλεύω πιο σκληρά. Είμαι πιο συγκεντρωμένη και ώριμη. Έχω φοβερό κίνητρο και μεγάλη φλόγα για την επόμενη σεζόν».

Όσο για το πως ονειρεύεται να κλείσει την καριέρα της, δήλωσε: «Θα ήθελα να με θυμούνται για αυτό που μπορούσα να προσφέρω στην καλύτερη μου περίοδο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*