Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ντρεοσί για τα δείγματα απειθαρχίας: «Δεν είναι ανεκτές οι συμπεριφορές όπως αυτές μετά τον ΠΑΟΚ»

Ντρεοσί για τα δείγματα απειθαρχίας: «Δεν είναι ανεκτές οι συμπεριφορές όπως αυτές μετά τον ΠΑΟΚ»

Παρατηρήσεις και μάλιστα σε αυστηρό τόνο από τον Ντρεοσί στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τα δείγματα απειθαρχίας που βγήκαν στο προσκήνιο μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο γενικός διευθυντής του τριφυλλιού μιλώντας στους ποδοσφαιριστές σήμερα επεσήμανε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές και ανεκτές, ενώ προανήγγειλε αλλαγές στο ρόστερ.

«Ελπίζω να περάσατε όμορφα στην άδεια σας και να ξεκουραστήκατε. Μπροστά μας έχουμε πολλά παιχνίδια και πρέπει όλοι να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Τον Ιανουάριο κάποιοι ποδοσφαιριστές θα φύγουν από την ομάδα, άλλοι θα έρθουν. Έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το ομαδικό πνεύμα. Είναι απαραίτητο για να ανεβάσουμε επίπεδο τον Παναθηναϊκό. Είδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν. Μιλάω γενικά και όχι ανά περίπτωση. Δεν είναι ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές σε μεγάλα επαγγελματικά κλαμπ», ήταν τα λόγια του Ντρεοσί», ανέφερε ο Γάλλος μιλώντας στην προπόνηση σήμερα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*