Home / Μπάσκετ / NBA / Ντρέιμοντ και Ντουράντ κατά των Γουόριορς: «Τα έκαναν σκ@@ά με τον τσακωμό μας»

Ντρέιμοντ και Ντουράντ κατά των Γουόριορς: «Τα έκαναν σκ@@ά με τον τσακωμό μας»

Αποκαλυπτικοί οι Ντρέιμοντ Γκριν και Κέβιν Ντουράντ, που μίλησαν on camera και τόνισαν ότι άφησαν πίσω τους τον προ τριετίας τσακωμό τους, όταν ήταν συμπαίκτες στους Γουόριορς.

Οι δύο διεθνείς με την Team USA άφησαν πίσω τους την κόντρα που είχαν και έριξαν το φταίξιμο στη διοίκηση των «πολεμιστών», αλλά και στον προπονητή Στιβ Κερ.

Αναλυτικά η συζήτησή τους στο Bleacher Report:

«Θέλω να πω κάτι προσωπικό. Από τη στιγμή που αποχώρησες, συνέχεια με… κλωτσούν στον πισινό. Πόσο σε ανάγκασε ο τσακωμός, η διαφωνία μας, να αποχωρήσεις από τους Γουόριορς;», ρώτησε αρχικά ο Γκριν.

«Δεν ήταν τόσο ο τσακωμός, ήταν ότι ο Στιβ Κερ και ο Μπομπ Μάγιερς συμπεριφέρθηκαν σαν να μην έγινε κάτι. Ένιωσα ότι ήταν σοβαρή κατάσταση για την ομάδα. Έβλεπα το “Last Dance”, όταν γύρισε ο Σκότι Πίπεν όλοι του είπαν ότι τα σκάτωσε. Αυτό χρειαζόμασταν κι εμείς, να μας πει κάποιος ότι τα κάναμε μαντάρα. Η επικοινωνία ήταν σημαντική, αλλά δεν δείξαμε κάτι τέτοιο», απάντησε ο Ντουράντ.

«Όταν γυρίσαμε από το Λος Άντζελες, έμεινα στο αυτοκίνητο για μια ώρα. Μου είπαν ότι έπρεπε να απολογηθώ, απάντησα ότι θα σου μιλήσω, αλλά είπαμε να προσπαθήσουμε το επόμενο πρωί. Τους εξήγησα ότι η κατάσταση είχε χαλάσει. Ήταν θέμα δικό μου και δικό σου. Κατά τη γνώμη μου, ναι, τα σκάτωσαν. Μου είπαν ότι θα με τιμωρήσουν για έναν αγώνα και ξέσπασα σε γέλια, ο Μάγιερς απάντησε ότι δεν περίμενε αυτή την αντίδραση. Ήταν αστείο αυτό που έκαναν. Έπαιξες με τον Γουέστμπρουκ, που κάποιες φορές το παρακάνει, με εμένα, που το παρακάνω, με τον Ίρβινγκ, που το παρακάνει, με τον Χάρντεν, που το παρακάνει», τοποθετήθηκε ο Γκριν.

«Το ίδιο πιστεύω και εγώ», αποφάνθηκε και ο Ντουράντ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*