Home / Europa Conference League / Ντούντιτς: «Κάναμε καλό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ – Ευχαριστώ τους οπαδούς μας»

Ντούντιτς: «Κάναμε καλό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ – Ευχαριστώ τους οπαδούς μας»

Γενναίο χαρακτήρισε τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι παίκτες του κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής της Βελέζ, Φέτζα Ντούντιτς, ο οποίος στάθηκε παράλληλα και την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των Βόσνιων στις κερκίδες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πάντα μου αρέσει να λέω την αλήθεια. Βλέπετε πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ο Χασάνοβιτς και ο Ντάριο έκαναν εξαιρετική δουλειά στο κλείσιμο των καλύτερων παικτών τους. Είχαμε δυο στιγμές αδράνειας. Η μία ήταν το γκολ και η άλλη το οφσάιντ. Δείχνει αυτό πόσο επικίνδυνη είναι η ΑΕΚ. Είχα πει στον Τύπο ότι θα παίξουμε γενναία. Νομίζω ότι το γενναίο μας παιχνίδι απέδωσε.

Αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει. Είναι σημαντικό όποιο αγωνίζεται στο γήπεδο να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Στα αποδυτήρια αυτό που είπα στους παίκτες είναι πως «θέλω να ξέρω, όταν τελειώσει το παιχνίδι ότι δώσαμε το 100%. Το κάναμε αυτό και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Έπεισα τον εαυτό μου και τους παίκτες ότι ήταν δυνατό. Πρέπει να ευχαριστήσω και τον κόσμο μας τώρα στο τέλος. Ανατριχιάζω στον πάγκο όταν ακούω τις επευφημίες. Τους ευχαριστώ. Αυτή η νίκη είναι γι’ αυτούς. Για τη διοίκησή μας, για όλους εκείνους που μας υποστήριξαν. Για τους ανθρώπους στο Σαράγεβο. Γι’ αυτούς που μας χαιρετούν όταν μπαίνουμε στο πούλμαν».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*