Home / Άλλα Σπόρ / Ντεμπουτάρει στην Ντόχα η Στεφανίδη

Ντεμπουτάρει στην Ντόχα η Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκινάει την καλοκαιρινή σεζόν με υψηλές προσδοκίες και μεγάλο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης. Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Μόναχο στο επί κοντώ δεν βρίσκεται ακόμη στην επιθυμητή κατάσταση και για αυτό στο Diamond League της Ντόχα την ερχόμενη Παρασκευή θα χρησιμοποιήσει μικρότερα κοντάρια, ενώ θα αγωνιστεί με 14 διασκελισμούς.

«Ακόμη είναι νωρίς. Μέχρι τώρα έχω κάνει δέκα άλματα με 14 διασκελισμούς. Ο Μιτς δεν ήθελε να πιεστώ και να μπω με ολόκληρη τη φόρα μου. Επίσης, στην Ντόχα συνήθως ο αέρας είναι κακός», τόνισε αρχικά η 33χρονη πρωταθλήτρια που αναχώρησε την Τετάρτη για την πρωτεύουσα ρου Κατάρ.

«Θεωρώ πως στο Women Gala της Φιλοθέης (17/5), στον δεύτερο αγώνα μου στη σεζόν, θα είμαι έτοιμη να αγωνιστώ με 16 διασκελισμούς. Μέσα στον Ιούνιο υπάρχουν πολλοί αγώνες, ανάμεσα σε αυτούς το Diamond League της Ρώμης στις 2 Ιουνίου και αυτό του Παρισιού στις 9 Ιουνίου. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να καταλήξουμε στο αγωνιστικό πρόγραμμα», τόνισε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο, η οποία θα είναι παρούσα και στο μίτινγκ που θα γίνει στο Κουορτάνε.

Το επίπεδο του αγώνα στην Ντόχα θα είναι υψηλό, αφού εκεί θα είναι παρούσες οι κορυφαίες του αγωνίσματος. Ανάμεσα σε αυτές η Κέιτι Ναζότ, η Σάντι Μόρις, η Χόλι Μπράντσο και η Τίνα Σουτέι.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*