Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Ντελ Πιέρο: “Θα λέμε στα εγγόνια μας για την Λέστερ”

Ντελ Πιέρο: “Θα λέμε στα εγγόνια μας για την Λέστερ”

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο εξομολογήθηκε ότι θέλει να δει την Λέστερ του Κλάουντιο Ρανιέρι να κατακτάει τον φετινό τίτλο στην Premier League για να έχει την ευκαιρία να το πει κάποια ημέρα στα… εγγόνια του!

“Για έναν φανατικό του αθλητισμού, οι ιστορίες που μας χαρίζονται αυτούς τους μήνες είναι φανταστικές και εγώ τις απολαμβάνω. Η τελευταία περίοδος αυτής της χρονιάς δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο πλούσια.

Η Λέστερ είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση της Premier League και πραγματικά ελπίζω να έχει το φινάλε που όλοι ελπίζουμε να έχει. Και αυτό γιατί έτσι θα έχουμε να διηγηθούμε κάτι τρομερό στα εγγόνια μας.

 Αν πάρει τον τίτλο η Λέστερ θα φανεί πως τα πάντα μπορούν να συμβούν στον αθλητισμό. Πρόκειται για ένα από τα πιο εκπληκτικά αποτελέσματα στην ιστορία του ποδσφαίρου. Είναι τρελό”, δήλωσε ο πρώην αρχηγός της Γιουβέντους, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο “Sky Evening News”.

Υπενθυμίζεται πως μετά τη “γκέλα” της Τότεναμ με την Γουέστ Μπρομ (1-1) την περασμένη Δευτέρα, η Λέστερ του Ρανιέρι απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της, καθώς έχει διαφορά 7 πόντων και ενώ απομένουν μόλις 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*