Home / Stoiximan Super League / Ντέμης: «Αυτές οι πιο καυτές έδρες που έπαιξα – Στην Τούμπα περίμενα πότε θα μπουν οι ΑΕΚτζήδες»

Ντέμης: «Αυτές οι πιο καυτές έδρες που έπαιξα – Στην Τούμπα περίμενα πότε θα μπουν οι ΑΕΚτζήδες»

Τις πιο καυτές έδρες που έπαιξε ως αντίπαλος στην Ελλάδα, επέλεξε σε ένα εκ των καθιερωμένων του video στο instagram ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο θρύλος της ΑΕΚ και Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος το 2004 εξήρε τις έδρες των ΠΑΟΚ, Άρη και ΟΦΗ, ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το 1997.

Επίσης, στάθηκε στις εποχές που υπήρχαν και φιλοξενούμενοι οπαδοί στα γήπεδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι όταν αγωνιζόταν στην Τούμπα είχε στον νου του το πότε θα εμφανιστούν στις κερκίδες οι φίλοι της «Ένωσης».

«Μου άρεσε πολύ η Τούμπα. Γέμιζε με την ΑΕΚ, ήταν καυτή έδρα. Στη σημερινή εποχή υπάρχει περισσότερο το υβριστικό σύνθημα και λιγότερο το σύνθημα υπέρ της ομάδας. Τότε νομίζω ήταν περισσότερο υπέρ της ομάδας. Πάντα ήταν δύσκολα τα ματς μας στην Τούμπα, αλλά μου άρεσε πολύ. Γενικά μου άρεσε, είτε ήταν δικοί μας είτε αντίπαλοι, να υπάρχει τραγούδι και παλμός στην κερκίδα.

Το ”Χαριλάου” μου άρεσε γιατί ήταν πιο κοντά οι κερκίδες. Μπορεί να ήταν μικρότερο, αλλά και εκεί μου άρεσε να παίζω. Με τον Ολυμπιακό το ”Γ. Καραϊσκάκης” τότε είχε στίβο. Στο ματς του 1997 στο ΟΑΚΑ που είχαμε και εμείς κόσμο ήταν τρομερή η ατμόσφαιρα. Το ξεχωρίζω ως ατμόσφαιρα του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Προσπαθώ να θυμηθώ πόσα χρόνια έχουμε να δούμε οπαδούς και των δύο γιατί αυτό κάνει καλύτερη την ατμόσφαιρα. Στην Τούμπα πάντα έρχονταν εκδρομείς. Ξεκινούσε το ματς και εγώ καθόμουν να δω σε συγκεκριμένη θύρα το πότε θα μπουν. Μου άρεσε πολύ που έρχονταν με λεωφορεία να μας δουν. Αυτό είναι χαρακτηριστικό, ειδικά στην Τούμπα. Να περιμένω πότε θα μπουν. Είχα τον νου μου πότε θα μπουν.

Ακόμα ένα γήπεδο που μου άρεσε να παίζω ήταν του ΟΦΗ. Επίσης οι κερκίδες πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο με πολύ παλμό και ένταση. Είχαν έδρα, όλοι δυσκολευόμασταν να περάσουμε από εκεί», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ντέμης.

Δείτε το χαρακτηριστικό video:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*