Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ντάρμπισιρ: «Παρακολουθώ τον Ολυμπιακό. Είμαι οπαδός του»

Ντάρμπισιρ: «Παρακολουθώ τον Ολυμπιακό. Είμαι οπαδός του»

Πρόκειται για έναν από τους λίγους Άγγλους που έχουν περάσει από την χώρα μας.

Αγαπήθηκε όσο λίγοι και ακόμα και αν τα χρόνια έχουν περάσει, ο Ματ Ντάρμπισιρ δεν δείχνει να λησμονεί την Ελλάδα.

Για τις εμπειρίες του από την Premier League, το σημαντικότερό του γκολ στην Αγγλία, την «περιπέτειά» του στην Αυστραλία και την θητεία του στην Ελλάδα, μίλησε στο england365.gr.

Θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε αν παρακολουθείς την Premier League και αν έχεις ξεχωρίσει κάποια ομάδα από το Big 6 που δικαίως βρίσκεται στην θέση που την συναντάμε;

Δεν έχω παρακολουθήσει πάρα πολλά παιχνίδια φέτος, αλλά έχω κάποια άποψη για τις ομάδες. Ναι, η Μάντσεστερ Σίτι δικαιούται να πάρει το πρωτάθλημα. Κατά την γνώμη μου παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Αγγλία.

Ποια είναι η άποψή σου για την European Super League και την πρόθεση που υπήρξε για την δημιουργία μίας καινούργιας διοργάνωσης;

Θα ήταν καταστροφή. Δεν μπορώ να το εκφράσω διαφορετικά. Δεν έπρεπε, δεν πρέπει να γίνει και ελπίζω να μην συμβεί ποτέ!

Ποια είναι η καλύτερή σου στιγμή σε αγγλικό έδαφος; Κάποια εμπειρία που έχεις ξεχωρίσει ή κάποιο γκολ που δεν θα ξεχάσεις;

Το καλύτερο μου γκολ ήταν αναμφίβολα το πρώτο μου με την φανέλα της Μπλάκμπερν. Ήταν η ομάδα μου όταν ήμουν παιδί και όταν σκόραρα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Ήταν πραγματικά ξεχωριστό. Έχω αγωνιστεί σε αρκετές χώρες αλλά το να αγωνίζεσαι μπροστά στους φίλους της ομάδας σου, είναι πάντα διαφορετικό.

Έχεις ξεχωρίσει κάποιο κεντρικό αμυντικό που σε δυσκόλεψε περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους;

Το καλύτερο δίδυμο ήταν ο Βίντιτς με τον Ρίο Φέρντιναντ. Ήταν απίστευτοι.

Πώς είναι η ζωή σου αυτή την στιγμή; Παίζεις στην Αυστραλία. Είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό. Είσαι ευχαριστημένος; Ήταν ούτως ή άλλως ολόκληρη η χρονιά περίεργη εξαιτίας του κορονοϊού.

Η ομάδα μου είναι μία νέα ομάδα και διαθέτει 25 καινούργιους ποδοσφαιριστές. Τηρουμένων των αναλογιών τα έχουμε πάει εξαιρετικά και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, μέχρι και το τέλος της σεζόν. Η ζωή στην Αυστραλία είναι φανταστική. Δεν είχαμε και τον κορονοϊό εδώ, οπότε βιώνουμε μία κανονική καθημερινότητα, και αισθάνομαι τυχερός αν αναλογιστεί κανείς πως ο υπόλοιπος κόσμος βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

Τέλος, θα θέλαμε μία σκέψη σου για την Ελλάδα. Κάτι που να θυμάσαι…

Η Ελλάδα έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και κυρίως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τους παρακολουθώ εδώ και 10 χρόνια, παρόλο που είμαι μακριά. Είμαι μεγάλος οπαδός!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*