Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νιόπλιας: «Καταργήσαμε βασικές αρχές του ποδοσφαίρου»

Νιόπλιας: «Καταργήσαμε βασικές αρχές του ποδοσφαίρου»

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε στη φιλική αναμέτρηση με την Γκο Αχέντ Ιγκλς (4-1) στην Ολλανδία. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας Νίκος Νιόπλιας μίλησε μετά το παιχνίδι και στάθηκε στα λάθη των ποδοσφαιριστών του.

«Είχαμε παιδική συμπεριφορά στο πρώτο ημίχρονο. Καταργήσαμε τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου και δεν είχαμε επαγγελματική συμπεριφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν κρατάμε μόνο αυτό», είπε αρχικά στον Athletic Radio.

Για τα μεταγραφικά της ομάδας: «Περιμένουμε παίκτες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο. Δεν θέλουμε να έρθουν συμπληρωματικοί παίκτες αλλά να μας ανεβάσουν επίπεδο. Δεν πρέπει να έρθουν παίκτες που θα γεμίσουν το ρόστερ. Χρειαζόμαστε παίκτες. Έχουν αργήσει να γίνουν κινήσεις επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε λάθος. Επίσης είναι μία μεταγραφική περίοδος που πάει μέχρι τον Σεπτέμβριο και αρκετοί παίκτες έχουν υψηλό κασέ, γίνονται επαφές και επιλέγουμε».

Για τον Γιοχού και το τουρνουά του Βόλου που ακολουθεί σχολίασε: «Ο Γιοχού δεν έπαιξε γιατί έχει κάνει ατομική προπόνηση. Θα τον δούμε στον Βόλο. Μπαλογιάννης και Βούρος επίσης μπορούσαν να παίξουν, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*