Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Το στόρι της απόκτησης του Σάρλια, ρίχνουν το βάρος στον εξτρέμ»

Νικολογιάννης: «Το στόρι της απόκτησης του Σάρλια, ρίχνουν το βάρος στον εξτρέμ»

Το χρονικό της απόκτησης του Ζβόνιμιρ Σάρλια από τον Παναθηναϊκό μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, που αποκάλυψε νωρίτερα και την μεταγραφή του Κροάτη αμυντικού.

«Ο Σαρλια είναι ένας τους τρεις παίκτες της λίστας που είχε δώσει ο Γιοβάνοβιτς, η καθυστέρηση ήταν επειδή η ομάδα του χρωστούσε λεφτά. Έκανε προσφυγή, πήγε στην FIFA η Ανκαραγκουτσού συμβιβάστηκε, έμεινε ελεύθερος και κατόπιν συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό. Είναι επιλογή του προπονητή, έχει πάρει πληροφορίες από την Μπελούπο. Είναι δεξιοπόδαρος, ψηλός, έχει καλή τεχνική για στόπερ, πολύ καλό τακλιν αλλά είναι μόνο 24 ετών και δεν έχει τις εμπειρίες. Βέβαια, έρχεται για συμπληρωματική λύση. Ο Γιοβανοβιτς βλέπει σε αυτόν στοιχεία που δεν έχουν οι άλλοι αμυντικοί του Παναθηναϊκού, ενώ έρχεται από γεμάτη σεζόν. Το συμβόλαιο του θα είναι γύρω στις 300 χιλιάδες ευρώ», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο απεσταλμένος του σταθμού στην Ολλανδία ανέφερε ότι σειρά πλέον για το «τριφύλλι» παίρνει ο εξτρέμ, καθώς εκεί θα πέσει όλο το βάρος και μπορεί μέσα στις επόμενες 15 ημέρες να ευοδωθούν οι προσπάθειες

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός είναι αδούλευτος σχεδόν ένα χρόνο σε επίπεδο τακτικής, με τον Γιοβανοβιτς να δουλεύει καθημερινά για να το διορθώσει αυτό.



Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*