Home / Stoiximan Super League / Νικολογιάννης: «Σωστά έγινε η μεταγραφή του Ζέκα στον Παναθηναϊκό»

Νικολογιάννης: «Σωστά έγινε η μεταγραφή του Ζέκα στον Παναθηναϊκό»

Ορθή χαρακτήρισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης την επιστροφή του Ζέκα στον Παναθηναϊκό, παραθέτοντας και τους λόγους που την συνοδεύουν.

«H επιστροφή του Ζέκα στον Παναθηναϊκό ήταν κάτι που περιμέναμε και έχουμε εξηγήσει γιατί. Για να κλείσει την καριέρα του, για να βοηθήσει στα αποδυτήρια και για να αναλάβει πόστο στην ομάδα. Εδώ και δύο χρόνια είχε ανοιχτή γραμμή με τον Ζέκα η διοίκηση, μετά τους τραυματισμούς του είχε γίνει και επικοινωνία. Συζητήθηκε το θέμα και με τον Γιοβάνοβιτς, που συμφώνησε, ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Είχε έρθει αρχικά σαν δεξί εξτρέμ από την Σετούμπαλ, μετα από χρόνια έγινε ένα μηχανάκι στον χώρο του κέντρου. Παίζει 6 και 8 και είναι μια μεταγραφή που σωστά γίνεται. Τόσα χρόνια έφυγαν παίκτες στα μουλωχτά και μετά δεν αξιοποιήθηκαν, ενώ τώρα συμβαίνει αυτό. Πιστεύω ότι τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου θα προπονηθεί», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κώστα Κατσουράνη, με τον πρώτο να μην τα καταφέρνει ως τεχνικός διευθυντής στο «τριφύλλι» και τον δεύτερο να μην γίνεται προπονητής, όπως εκείνος περίμενε.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι νέα για την ανανέωση του Δημήτρη Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό θα προκύψουν στο τέλος της τρέχουσας ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με το θέμα να μην γίνεται πάντως «σίριαλ».

Ενώ στο ίδιο διάστημα θα αποφασιστεί και το κέντρο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των «πράσινων», αλλά και ο γενικότερος σχεδιασμός για τα φιλικά και τις ημερομηνίες.

Ακούστε το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*