Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Πρόταση ανανέωσης Παναθηναϊκού σε Μολό»

Νικολογιάννης: «Πρόταση ανανέωσης Παναθηναϊκού σε Μολό»

Ο Παναθηναϊκός θέλησε να επιβραβεύσει τον Γιοάν Μολό για την παρουσία του. Όπως αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, έγινε πρόταση στον Γάλλο ακραίο για την ανανέωση του συμβολαίου του και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γάλλος ήρθε στον Παναθηναϊκό ως εξτρέμ, ωστόσο δεν πρόσφερε αρχικά τα προσδοκώμενα και ήταν στους υπό αποχώρηση παίκτες. Η έλευση του Λάζλο Μπόλονι, που τον γνωρίζει από τη Γαλλία, αλλά και η ανάγκη εύρεσης λύσεων στη θέση του δεξιού μπακ, οδήγησαν τον Ρουμάνο να χρησιμοποιήσει τον 31χρονο άσο σε ρόλο οπισθοφύλακα. Ο Μολό ανταποκρίθηκε πολύ καλά σε αυτή τη νέα θέση και καθιερώθηκε αντί του Φακούντο Σάντσες.

Εφόσον ανανεώσει ο Μολό πιθανότατα δεν θα προορίζεται ως πρώτη επιλογή δεξιού μπακ, αφού η αρχική σκέψη είναι εφόσον αποχωρήσει ο Σάντσες να αποκτηθεί ένας κλασικός δεξιός μπακ ποιότητας. Πάντως στο «τριφύλλι» κρίνουν πως ο Γάλλος, που μετρά φέτος συνολικά 21 εμφανίσεις, μπορεί να αποτελεί μια εξαιρετική έξτρα λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*