Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Πιστεύω θα έχει κάνει δύο μεταγραφές μέχρι να φύγει για προετοιμασία ο Παναθηναϊκός»

Νικολογιάννης: «Πιστεύω θα έχει κάνει δύο μεταγραφές μέχρι να φύγει για προετοιμασία ο Παναθηναϊκός»

Με δύο τουλάχιστον «νέους» θα μεταβεί στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Μέχρι να φύγει η ομάδα τον Ιούλιο, πιστεύω θα έχουν γίνει δύο κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Τουλάχιστον δύο μεταγραφές μέχρι να φύγει ο Παναθηναϊκός στο εξωτερικό θα τις κάνει. Ψάχνει για επιθετικό που θα είναι σημείο αναφοράς. Υπάρχουν μια-δύο περιπτώσεις χαφ που κοιτάζει, θα δούμε ποια θα είναι η κατάληξη. Είναι παίκτες εξαιρετικοί, από αυτούς που θέλει ο Γιοβάνοβιτς και μπορεί να τον ανεβάσουν επίπεδο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι θα χρειαστεί χρόνος για τους ελεύθερους παίκτες που ενδέχεται να αποκτήσει το «τριφύλλι», ειδικά αν είναι από «καλά» πρωταθλήματα.

Ο Νικολογιάννης έκανε ειδική μνεία στους Καρλίτος-Μακέντα, σημειώνοντας πως ένας εκ των δύο θα φέρει πρόταση στον Παναθηναϊκό για να αποχωρήσει.

Ενώ ερωτηθείς για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν απάντησε ότι στα μέσα Ιουνίου θα έχουμε εξελίξεις με τους «πράσινους» να τα βγάζουν σε κυκλοφορία.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*