Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Οι πρωταγωνιστές ψήφισαν την εξέλιξη του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς»

Νικολογιάννης: «Οι πρωταγωνιστές ψήφισαν την εξέλιξη του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς»

Αρχικά, ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε τις «πράσινες» βραβεύσεις στη γιορτή του ΠΣΑΑΠ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ψηφίζεται κορυφαίος προπονητής, τον Σεμπάστιαν Παλάσιος καλύτερος ξένος και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο κορυφαίος νέος παίκτης. Ο Αργεντινός εξτρέμ, επίσης, μαζί με τον Χουάνκαρ ήταν μέλος της καλύτερης ενδεκάδας.

«Για εμένα αυτά τα βραβεία έχουν ιδιαίτερη και μεγάλη σημασία γιατί αποφασίζουν οι πρωταγωνιστές. Αυτοί ξέρουν καλύτερα απ’ όλους μας. Ψήφισαν την εξέλιξη του Παναθηναϊκού και πως ο προπονητής έχει επιδράσει στην ομάδα. Την εξέλιξε, πήρε ένα Κύπελλο και συνεχίζει τη φετινή σεζόν. Είναι μια δικαίωση για τον Γιοβάνοβιτς αυτό το βραβείο, όπως είναι σημαντικό για Παλάσιος, Χουάνκαρ και Αλεξανδρόπουλο. Είναι μια βραδιά που είχε ο Σύλλογος να τη ζήσει χρόνια. Ο Παναθηναϊκός επανέρχεται σιγά σιγά στα στάνταρ που πρέπει να είναι, να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και μαζί με αυτό επιστρέφουν και τα βραβεία.

Ο Γιοβάνοβιτς αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του στις δηλώσεις και δείχνει τη σχέση που έχει μαζί του. Μίλησε ξανά ταπεινά, λέγοντας ότι το μυστικό είναι ότι υπάρχουν παίκτες με στόχους και έδειξε για άλλη μια φορά πόσο ταπεινός και σοβαρός είναι», ανέφερε ο Νικολογιάννης.

Στη συνέχεια, ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρθηκε στην αγωνιστική προετοιμασία ενόψει Βόλου, τονίζοντας ότι ο Ιωαννίδης θα είναι πιθανότατα στην αποστολή, ενώ είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες για τον Κουρμπέλη. Οσο για τον Ρούμπεν, που ταλαιπωρείται από ίωση, δίνει πιθανότητες να είναι στην αποστολή, αλλά θα γίνει γνωστό την Τετάρτη.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*