Home / Stoiximan Super League / Νικολογιάννης: «Να βρει γκολ στις πρώτες του τελικές στο Βικελίδης ο Παναθηναϊκός»

Νικολογιάννης: «Να βρει γκολ στις πρώτες του τελικές στο Βικελίδης ο Παναθηναϊκός»

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ενόψει και του εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Για να ρεφάρει τις γκέλες (με Ιωνικό, ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης), πρέπει να νικήσει στο Βικελίδης. Θα μιλάγαμε για διαφορετική κατάσταση αν είχε πάρει τους 7 βαθμούς αυτούς ο Παναθηναϊκός. Χρειάζεται μια νίκη σαν την αυριανή για να πάρει μπροστά, θα πάρει μεγάλη ψυχολογική ώθηση αν νικήσει τον Άρη. Ιδανικό θα είναι να τελειώσει την κανονική διάρκεια στην πρώτη θέση, αλλιώς να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή. Αναγκασμένος να πάρει αποτέλεσμα στα μεγάλα παιχνίδια», υποστήριξε ο ρεπόρτερ των «πράσινων».

«Πρέπει να βρει γκολ στις πρώτες του τελικές στο Βικελίδης ο Παναθηναϊκός. Έχουν καταλάβει οι ποδοσφαιριστές για το τι ματς μιλάμε. Αν γίνει μια αλλαγή, ίσως ο Παλάσιος να πάρει τη θέση του Κλεϊνχέισλερ. Αν γίνει αυτό, αριστερά θα πάει ο Μαντσίνι και δεξιά ο Παλάσιος. Ο Ιωαννίδης έχει προβάδισμα απέναντι στον Σπόραρ, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία ίωση εδώ και πολύ καιρό και τον έχει επηρεάσει. Στα χαφ δεν ξέρω αν θα ξεκινήσει ο Κουρμπέλης, ίσως δούμε Ρούμπεν-Τσέριν-Μπερνάρ αλλά δεν αποκλείεται να δούμε και τον Τσόκαϊ» υποστήριξε επίσης.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*