Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Θετικό για Παναθηναϊκό ενόψει Ευρώπης ότι δεν θα χαθεί η συνοχή»

Νικολογιάννης: «Θετικό για Παναθηναϊκό ενόψει Ευρώπης ότι δεν θα χαθεί η συνοχή»

Ένα σημαντικό «όπλο», που δεν είναι άλλο από την διατήρηση της συνοχής του, θα έχει ο Παναθηναϊκός στην προσπάθεια να επανέλθει σε ευρωπαϊκούς ομίλους, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο βασικός κορμός του Παναθηναϊκού δεν θα έχει αλλαγές, θα μπει ένα χαφ τουλάχιστον κι αν έχει έρθει ο εξτρέμ που θα διεκδικήσει θέση βασικού, όπως και ο φορ. Δεν βλέπω άλλες αλλαγές, κάτι που είναι στα συν του Γιοβάνοβιτς. Δεν θα χαθεί η συνοχή και αυτό θα είναι σημαντικό για την προσπάθεια να μπει στους ομίλους. Ανεξάρτητα από το Κύπελλο ή την επιστροφή στην Ευρώπη, ο κόσμος βλέπει ότι υπάρχει προοπτική και αυτό είναι το μεγαλύτερος όφελος. Του χρόνου θα υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις, για αυτό χρειάζονται προσεκτικές μεταγραφές, που θα τον ανεβάσουν επίπεδο», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι δεν είναι υπέρ του «τριφυλλιού» οι πιθανότητες για τον Μπλάνκο, καθώς κάνει προσπάθεια αλλά θα πάρει καιρό -όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις- και θέλει να έχει τον ένα χαφ τουλάχιστον στην προετοιμασία.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει πιθανότατα τέσσερα φιλικά ματς στο εξωτερικό και άλλα δύο στην Ελλάδα, με την τελική πρόβα μια εβδομάδα πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς.

Ενώ ανέφερε ότι υπάρχει νέος χορηγός με τον οποίο θα συνεργαστεί οι «πράσινοι» και θα τον μάθουμε τις επόμενες ημέρες.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*