Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Εκεί πρέπει να βασιστεί ο Παναθηναϊκός με Σλάβια»

Νικολογιάννης: «Εκεί πρέπει να βασιστεί ο Παναθηναϊκός με Σλάβια»

Στα σημεία που πρέπει να βασιστεί ο Παναθηναϊκός στους δύο αγώνες με την Σλάβια Πράγας στο Europa Conference League, στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από σήμερα, όλο το βάρος της ομάδας έχει πέσει στο ματς της Πέμπτης. Είναι διακαής όλων στην ομάδα να μπουν στους ομίλους του Europa Conference League. Έτυχε στην χειρότερη θεωρητικά κλήρωση, αλλά στον Παναθηναϊκό έχουν πίστη πως μπορούν να τα καταφέρουν. Χθες η Σλάβια έχασε και έπαιξε με αρκετούς παίκτες που δεν είναι βασικοί. Ο βασικός φορ της είναι τραυματίας, ενώ κάποιοι άλλοι δεν πήραν καν χρόνο συμμετοχής», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Σήμερα περιμένουμε την επιστροφή στις προπονήσεις του Παλάσιος, του Αϊτόρ και Ιωαννίδη που είχαν ίωση και ανάλογα με το πώς θα παρουσιαστούν από πλευράς δυνάμεων θα αγωνιστούν. Ο Παλάσιος και ο Ιωαννίδης έχουν ένα προβάδισμα για το αρχικό σχήμα, ενώ ο Αϊτόρ θα δούμε αν θα πάρει φανέλα βασικού. Στις επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα», πρόσθεσε.

«Ο Σπόραρ σιγά-σιγά θα μπει με την υπόλοιπη ομάδα, θα είναι στην αποστολή και θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να είναι στον πάγκο ως έξτρα λύση», ήταν το σχόλιό του για τον Σλοβένο φορ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*