Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Εκεί μπορεί να χτυπήσει τη Σλάβια ο Παναθηναϊκός – Παραμένει ανοιχτό του Σεπφ»

Νικολογιάννης: «Εκεί μπορεί να χτυπήσει τη Σλάβια ο Παναθηναϊκός – Παραμένει ανοιχτό του Σεπφ»

Ναι μεν, αλλά αναφορικά με την περίπτωση «επιστροφής» του Παναθηναϊκού για τον Αλεσάντρο Σεπφ και την πιθανότητα μεταγραφής του Αυστριακού μέσου, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Αυτό που βλέπω και πρέπει πάντα να το έχουμε υπόψη μας είναι του Σεπφ. Δεν έχει τελειώσει αρνητικά. Από την στιγμή που δεν έχει βρει ομάδα ακόμα, παραμένει ανοιχτό. Πριν από κανα μήνα, οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία, τα είχαν βρει σε συγκεκριμένα χρήματα. Μετά ζήτησε περισσότερα ο παίκτης και έμεινε εκεί το θέμα, μέχρι που επανήλθε ο ίδιος ρίχνοντας ξανά τις απαιτήσεις του. Αν πει το ναι ο Γιοβάνοβιτς, θα αποκτηθεί. Αν ερχόταν στον Παναθηναϊκό, θα υπολογιζόταν για το 10. Δεν σημαίνει ότι θα πάει να τον πάρει, αλλά είναι ανοιχτό», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε αναφορικά με τις μεταγραφές του «τριφυλλιού»: «Είναι κοινή απόφαση διοίκησης και Γιοβάνοβιτς να πάρει ο Παναθηναϊκός παίκτες που θα τον ανεβάσουν επίπεδο. Αλλά να τους εγκρίνει ο ίδιος ο προπονητής. Από την στιγμή που δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής είναι πιο δύσκολο να έρθουν. Επίσης, παίκτες που αγωνίζονται στην La Liga προφανώς έχουν προτεραιότητα να πάνε σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα από της Ελλάδας και τον βάζουν σε δεύτερη μοίρα».

O ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι η Σλάβια παρουσιάζει μια… αναρχία στο αμυντικό κομμάτι, την οποία μπορεί να «χτυπήσει» ο Παναθηναϊκός, ωστόσο παραμένει μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Ενώ ο Νικολογιάννης ξεκαθάρισε ότι, όποιος παίκτης και να έρθει πλέον, όσο καλός κι αν είναι, θα είναι στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί ίσως για κανα 20λεπτο, αφού ο Γιοβάνοβιτς δε θα τον βάλει στην 11άδα των «πράσινων».

Ακούστε το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*