Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Αναγκαία δύο πολύ καλά εξτρέμ, δεν θα έχει πρόβλημα στα στόπερ»

Νικολογιάννης: «Αναγκαία δύο πολύ καλά εξτρέμ, δεν θα έχει πρόβλημα στα στόπερ»

Θέμα ενίσχυσης του Παναθηναϊκού στο δημιουργικό-επιθετικό κομμάτι του έθεσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, εξηγώντας παράλληλα γιατί τώρα φαίνεται μεγαλύτερο το πρόβλημα στην άμυνα.

«Το πρόβλημα στην διάρκεια της σεζόν δεν θα είναι στα στόπερ, που ούτως ή άλλως θα έρθει ένας, με Σένκεφελντ, Βέλεθ και Πούγγουρα. Θα είναι μεσοεπιθετικά. Για εμένα ο Παναθηναϊκός έχει την ανάγκη να πάρει δύο πάρα πολύ καλά εξτρέμ που θα κάνουν την διαφορά κι ίσως ένα επιθετικό διαφορετικό από αυτούς που έχει. Απλά, τώρα, είναι αριθμητικό το πρόβλημα στα στόπερ. Έχει αργήσει, πλέον, ο Παναθηναϊκός στις μεταγραφές, πρέπει να βρει άμεσα μια λύση», είπε μεταξύ άλλων.

Ο απεσταλμένος του σταθμού στην Ολλανδία αναφέρθηκε στις δεδομένες απουσίες του «τριφυλλιού» στο σημερινό φιλικό με την Αλ Τααβόν που θα αυτές των Κουρμπέλη, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Χατζηγιοβάνη, τονίζοντας ότι ο πρώτος πάει καλά και θα τον δούμε μεσα στον Αύγουστο, ενώ ο δεύτερος πάει για μετά την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, μιλώντας για το ματς, ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει λίγο με την ομάδα, ενώ το πρώτο που θα θέλει να δει είναι αυτά που τους λέει στην προπόνηση να τα κάνουν για 20-30 λεπτά και οι παίκτες του να έχουν την κατοχή αλλά όχι να γυρνάει η μπάλα πίσω.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*