Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Αγχώνει τους άλλους όσο κερδίζει ο Παναθηναϊκός – Παράδειγμα εξέλιξης ο Κώτσιρας»

Νικολογιάννης: «Αγχώνει τους άλλους όσο κερδίζει ο Παναθηναϊκός – Παράδειγμα εξέλιξης ο Κώτσιρας»

Το εγκώμιο του Γιάννη Κώτσιρα έπλεξε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Μεταφέροντας τα τελευταία νέα από τους «πράσινους», ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε στην απουσία του 29χρονου δεξιού μπακ από τα τελευταία παιχνίδια, τονίζοντας: «Αν λέγαμε πέρυσι ότι είναι απουσία ο Κώτσιρας, θα γελούσαν μαζί μας. Πέρα από το γεγονός ότι μιλάμε για ένα τρομερό παιδί, είναι απόλυτα απαραίτητος πια και παράδειγμα εξέλιξης. Εξελίχθηκε και βοηθάει πολύ και τον Παλάσιος. Από τον Σάντσες δεν παίρνει πράγματα επιθετικά ο Παναθηναϊκός».

Ο Κώτσιρας, όπως είπε ο Νικολογιάννης, θα μπει στις προπονήσεις από αύριο (12/10), καθώς σήμερα η ομάδα έχει ρεπό και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με τη Λαμία, την ερχόμενη Κυριακή (16/10), και θα φανεί αν ο Σέρβος τεχνικός τον ξεκινήσει.

Για το συγκεκριμένο ματς, σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι καλύτερος απ’ ό,τι με τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να κάνει το «οκτώ στο οκτώ», δημιουργώντας περισσότερες φάσεις και σχολίασε: «Όσο είναι πρώτος ο Παναθηναϊκός και κερδίζει, μεταφέρει το άγχος στους άλλους».

Ακούστε το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*