Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολακόπουλος: «Ο Μαρτίνς θέλει Ενκουντού και Ενταό ή Ντελ Καστίγιο»

Νικολακόπουλος: «Ο Μαρτίνς θέλει Ενκουντού και Ενταό ή Ντελ Καστίγιο»

Την κατάσταση σε ό,τι αφορά την υπόθεση του εξτρέμ στον Ολυμπιακό θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδα ανέφερε πως Τικίνιο θα έρθει νωρίτερα από τους υπόλοιπους παίκτες για να ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Βραζιλιάνος, μάλιστα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας που κουβαλάει από την Πόρτο. «Δεν τον πήρε για τρία ματς, αλλά για τρία χρόνια και θα παίξει στα άλλα τρία που ακολουθούν στην Ευρώπη μέχρι τους ομίλους», πρόσθεσε.

«Το πλάνο του Ολυμπιακού είναι να πάρει 2 εξτρέμ. Ο ένας να κάνει τη διαφορά και ο άλλος να είναι πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Μαρτίνς.

Για την πρώτη περίπτωση έχουμε πως ο Μαρτίνς από τους υπάρχοντες-διαθέσιμους ή εκείνους που ξέρουμε είναι ο Ενκουντού που ήθελε από πέρσι από την Μπεσίκτας. Τελικά προτιμήθηκε ο Μπρούμα. Σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να προχωρήσει του Ενκουντού. Σε έναν μήνα μπορεί να είναι διαφορετικά τα πράγματα, θα δούμε. Μία εναλλακτική είναι ο Φερχάτ της Νιμ. Προτεραιότητα είναι ο Ενκουντού», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο εξτρέμ, εκεί είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. «Νο1 στόχος ο Ενταό της Φατίχ Καραγιουμρούκ, αλλά δεν σημαίνει πως είναι και η πιο εύκολη περίπτωση. Έχει κάνει μία πρόταση, αλλά υπάρχει διαφορά με τους Τούρκους. Ως αουτσάιντερ είναι ο Ντελ Καστίγιο της Ρεν. Περισσότερο δουλεύει του Ενταό, αλλά και ο ο Ντελ Καστίγιο είναι ισχυρό αουτσάιντερ», τόνισε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*